CAD-es képeken szivárgott ki az iPhone 12 új formaterve?!

HusztiD 2020.04.20. 11:56 iPhone, Pletykák 0 db 1 983

iphone-12-notch-1

Új renderképek érkeztek az állítólagos iPhone 12-ről az EverythingApplePro-nak nek köszönhetően. Amennyiben hihetünk az információknak, akkor az alábbi videóban látható képeken az úgymond kiszivárgott CAD modellek láthatóak, amelyek az eddigi talán legpontosabb képet adják arról, hogy milyenek lesznek az ősszel érkező telefonok.

Igazából mondhatjuk, hogy a mostani renderképek ugyanolyanok, mint amiről az elmúlt hónapok pletykái szóltak. Láthatjuk, hogy igazából a formaterven fognak változtatni, ami szögletesebb lesz. Ezzel a (régi) új küllemmel pedig talán az új iPad Pro modellekre fognak leginkább hasonlítani a telefonok, főleg ha számításba vesszük majd a hátlapi kamerakivágást a LiDAR szenzorral.

Ne feledjük, ezek csak újabb pletykák, mintsem valódi CAD-ek. Nem garantálja semmi sem a képek hitelességét. Ti mire tippeltek? Vajon tényleg ilyenek lesznek az új telefonok?

Figyelem! A koronavírusra való tekintettel megnövelt kapacitással üzemel az iDoki házhoz megy szolgáltatása, valamint az új korlátozás ellenére továbbra is látogatható az iDoki szaküzlete.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!