Vezeték nélküli töltésre képes MacBook-on dolgozik az Apple?

HusztiD 2020.04.16. 12:55 Mac 0 db 140

BB2DF705-F50A-4BE2-859F-957446C2CF03

Megszokhattuk már, hogy az Apple folyamatosan védet le különféle szabadalmakat. Sajnos sokszor csak a levédetésig jutnak el az almások, ugyanis több eset volt rá, mikor ígéretesnek ígérkező megoldásokat szabadalmaztattak, de sajnos nem alkalmazták. Reméljük, hogy a mostani pont nem ebbe a kategóriába tartozik.

A legújabb napvilágot látott bejegyzések szerint az Apple egy olyan MacBook-ot dobhatna piacra, amellyel képesek lennénk feltölteni a Qi töltésre alkalmas eszközeinket, mint például a telefonunkat, vagy az Apple Watch-csot. Lényegében a trackpad mellett jobb és bal oldalt lenne elhelyezve a tekercs, ami által mindez megvalósítható lenne. Magyarán mondva, a billentyűzet elé fektetve tölthetnénk fel az almás eszközeinket.

Egyelőre szó sincs arról, hogy a közeljövőben érkezne egy olyan MacBook, melyben egy hasonló megoldás is helyt kapna. Egyelőre érdekes a koncepció, hiszen ha a trackpad mellé helyeznénk készülékeinket, akkor nem igazán tudnánk rajta gépelni – maximum annak lehetne jó egy ilyen megoldás, aki külön billentyűzetet és egeret használ munkája során.

Figyelem! A koronavírusra való tekintettel megnövelt kapacitással üzemel az iDoki házhoz megy szolgáltatása, valamint az új korlátozás ellenére továbbra is látogatható az iDoki szaküzlete.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!