Elavult, avagy vintage besorolást kaptak a 2013/14-es MacBook Air modellek

HusztiD 2020.04.08. 12:55 Mac 0 db 794

195785285.apple-macbook-air-11-early-2014-md711

Az Apple bizonyos időközönként tesz korábbi iPhone, iPad, Mac, iPod és egyéb kiegészítőket úgynevezett elavult (vagy ha szebben akarunk fogalmazni, akkor Vintage) státuszba. Ez annyit jelent, hogy többé nem vehetőek igénybe a szervizszolgáltatások az Apple, illetve hivatalos szervizeik által. Általában a 5-7 éve piacra dobott termékek jelentik az elavultságot a kaliforniai vállalatnál.

Az almások jelenleg a 2013-as és a 2014-es MacBook Air modelleket rakták elavult státuszba. Aki ezen modellel rendelkezik, s javításra szorulna, annak április 30-tól követően nem lesz lehetősége hivatalosan az Apple felé fordulni, hiszen nem gyártanak hozzá perifériákat. Ilyen esetben már csak egyéb szervizszolgáltatókkal lehet élni. Ha véletlenül problémátok merülne fel, akkor érdemes felkeresni az iDoki csapatát, hiszen ők bármikor a rendelkezéseitekre állnak ilyen és ehhez hasonló ügyekben.

Figyelem! A koronavírusra való tekintettel megnövelt kapacitással üzemel az iDoki házhoz megy szolgáltatása, valamint az új korlátozás ellenére továbbra is látogatható az iDoki szaküzlete.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!