Továbbra sem áll meg az élet az Apple-nél, bőven lesznek új termékek idén

HusztiD 2020.04.06. 13:55 Apple 0 db 775

appleproductlineup

Az elmúlt hetekben már beszámoltunk, hogy bezárt az Apple főhadiszállása, hiszen a folyamatosan terjedő járvány őket sem kíméli. Ekkor jöttek olyan hírek, hogy csúszhat ősszel az iPhone 12, azonban voltak olyan hírek is, melyek szerint jelenleg még minden rendben van, semmi sem fog csúszni.

A Bloomberg nem olyan rég arról adott hírt, hogy az Apple munkavállalói továbbra is gőzerővel dolgoznak az új termékeken. Ha minden jól megy, akkor idén várhatunk egy új HomePod-ot, egy Apple TV-t, 13 colos MacBook Pro frissítést, ami mellett természetesen ott lesznek az olcsóbb iPad modellek, a hatodik generációs Apple Watch, valamint egy új iMac.

Szinte mindenki otthonról dolgozik az almások közül, s többen kaptak olyan lehetőséget, hogy a jelenleg még fejlesztés alatt álló produktumokat hazavigyék, mivel tilos bemenni a főhadiszállásra és tilos ott tesztelni. Ezek mellett folyamatosan kommunikálnak a csapatok is egymással, nem okoz semmilyen hátrányt, hogy otthonról dolgoznának. A hírek szerint minden sínen van, az almások pedig nem terveznek semmilyen csúsztatást sem a járvány miatt.

Mindenesetre várjuk ki a végét, hogy mi lesz, de egyelőre jó tudni, hogy eddig nem számíthatunk csúszásra.

Figyelem! A koronavírusra való tekintettel megnövelt kapacitással üzemel az iDoki házhoz megy szolgáltatása, valamint az új korlátozás ellenére továbbra is látogatható az iDoki szaküzlete.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!