Napokon belül érkezik az iPhone 9 / SE 2; ígéretes újítások várhatóak Mac téren – mi történt a héten?

HusztiD 2020.04.04. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 1 222

Elmondhatjuk, hogy ismételten eltelt egy hét, s ezúttal sem mondhatjuk, hogy hírek szempontjából unalmas lett volna, így összeszedtük az elmúlt napok legjobbjait.

iphone-8-plus-space-gray

Ennyit költött 2019-ben egy átlagfelhasználó az App Store-ban

A Sensor Tower csapata egy új kimutatással állt elő most, hogy már javában véget ért a 2019-es év. A legújabb statisztikában azt vizsgálták, hogy mennyit költött egész év folyamán egy átlagos amerikai felhasználó az Apple digitális áruházában. Fontos megjegyezni, hogy a felmérés csak az iPhone vásárlásokra vonatkozik, az iPad nincs benne.

app-store-gold-icon

Bővebben itt.

Továbbra is látogatható az iDoki szervize!

Az iDoki üzlete, mint műszaki szaküzlet az új kijárási korlátozások ellenére továbbra is látogatható, így szervizcsapata a továbbiakban is fogadja ügyfeleit a Budagyöngye Bevásárlóközpontban. A korlátozások miatt az üzlet hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között tart nyitva új és használt Apple termékekkel, telefonokkal, laptopokkal, kiegészítőkkel, tartozékokkal, emellett pedig továbbra is kiszolgálják ügyfeleiket az elromlott Apple és egyéb készülékeikkel kapcsolatosan.

IMG_2642

Bővebben itt.

Az iFixit darabjaira szedte a 2020-as MacBook Air-t

Pár napja jelent meg hivatalosan a 2020-as MacBook Air, mely ígéretes sebességnövekedést hozott az eddigiek alapján. Ahogyan ilyenkor lenni szokott, a iFixit csapata gyorsan lecsapott az Apple legújabb termékére, hogy darabjaira szedje, majd beszámoljon, hogy mennyire könnyű, avagy éppen nehéz a notebook-ot megszerelni.

ifixit-2020-new-macbook-air-teardown

Bővebben itt.

Szétkapta a 2020-as iPad Prót az iFixit és megvizsgálták az új LiDAR szenzort is

Arányaihoz képest igencsak megdolgoztatja az Apple az iFixit csapatát, ugyanis a szakik nem olyan régen szedték darabjaira az új MacBook Air-t, melyben csupán apróbb változásokat fedeztek fel. Mivel itt a 2020-as iPad Pro, így a csapatnak sikerült ezt is darabjaira szedni.

maxresdefault

Bővebben itt.

Jövőre érkeznek az ARM-bázisú Mac-ek, 2022-ben pedig USB 4-et kapnak az Apple termékei

Ming-Chi Kuo ismételten hallatott magáról, s ezúttal arról elmélkedett, hogy mi várható Mac fronton a következő két év folyamán. Az elemző úgy hiszi, hogy a 2021-ben megjelenő Mac-ekben immáron lecseréli az Intel processzorait az Apple, s helyette a saját fejlesztésű ARM chipet fogják alkalmazni.

Macbook-Pro-Update-Gear-Patrol-Lead-Full

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét elején beszámoltunk, hogy pár szolgáltató aprócska üzenettel jelzi, hogy maradjunk otthon, majd ezt követően érkezett a hír, hogy Touch ID-t kaphatnak a jövőbeli Apple Watch modellek. Felmerült, hogy a jövő hét folyamán érkezhet az iPhone 9 / SE 2, majd kiderült, hogy immáron talpra állt a Foxconn, s elviekben nem lehet baj az iPhone 12 tömeggyártásával.

iphone-12-pro-scaled

A hét második felében egy nagyon jó koncepcióvideót láthattunk az iPhone 12-ről, majd egy új felmérés rámutatott, hogy egyre inkább az Apple uralja a viselhetők piacát. Végül, de nem utolsó sorban kiderült, hogy ugyanazt a processzort kapta az új iPad Pro, mint az előző kiadás, illetve igazi újdonságokat immáron csak az iOS 14 tartogat számunkra.

Ezek voltak a 2020-as év tizennegyedik hetének legérdekesebb hírei és egyben történései. Szép hétvégét mindenkinek, ha tehetitek maradjatok otthon!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!