Touch ID-t kaphat az Apple Watch 6

HusztiD 2020.03.30. 11:56 Apple Watch, Pletykák 0 db 720

apple-watch-bands

A Verifier számolt be a legújabb hírekről, hogy mi lehet a következő generációs Apple Watch újdonsága. Korábban számos pletykáról olvashattunk, azonban a mostani információk alapján az Apple az ujjlenyomat olvasó bevezetésével újíthat.

Ugyebár az Apple Watch-on csak a jelkódunk által oldhatjuk fel az órát, itt eddig nem volt lehetőség Touch ID-ra, sem pedig Face ID-ra. Ha minden jól megy, akkor már a hatodik generációs okosórában megjelenik a Touch ID, ha pedig ez technikai okok miatt még sem jönne össze, akkor a hetedik széria fogja megkapni az újdonságot. Elviekben az Apple még két eljárást tesztel: az egyik, hogy az oldalsó koronába építik be a szenzort, míg a másik, hogy a kijelző alá.

Korábban pletykaszinten felmerült, hogy érkezhet a véroxigénszint mérés is, azonban a mostani forrás erre szintén ráerősített. Ami pedig rossz hír lehet, hogy a watchOS 7 immáron nem fogja a 2016-ban piacra dobott, tehát a második generációs Apple Watch-ot támogatni, így azon felhasználók, kik ezzel rendelkeznek, kénytelenek lesznek a watchOS 6-on maradni.

Ne feledjük, ezek egyelőre csak pletykák, így érdemes ennek megfelelő óvatossággal kezelni az információkat.

Figyelem! A koronavírusra való tekintettel megnövelt kapacitással üzemel az iDoki házhoz megy szolgáltatása, valamint az új korlátozás ellenére továbbra is látogatható az iDoki szaküzlete.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!