Itt vannak az Apple új termékei; hamarosan érkezik az iPhone 9 és 9 Plus – mi történt a héten?

HusztiD 2020.03.21. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 1 208

A koronavírus miatt nem mondhatjuk, hogy egy jó hetet zárhattunk, azonban az Apple háza-tájáról továbbra is voltak érdekes híreink és történéseink.

Apple_new-ipad-pro-keyboard_03182020_big

Itt az új iPad Pro, MacBook Air és Mac Mini az Apple-től!

Pont a napokban merült fel, hogy az Apple a hét folyamán frissíti majd a MacBook Air modelljeit, azonban ennél több terméket kaptunk. Mivel a márciusi eventről nagyon hallgattak, valamint a járvány miatt amúgy is elnapolnak minden rendezvényt, így feltehetően ezen termékekről is szó esett volna a március végi eventen, melyeket végül most frissítettek.

Apple_new-iPad-Pro_03182020

Bővebben itt.

iOS 14 kódja megerősítette, hogy hamarosan érkezik az iPhone 9 Plus

Az elmúlt napok folyamán beszámoltunk, hogy a 9to5Mac belsőseinek sikerült az iOS 14 első, még egyáltalán nem hivatalos verziójához hozzáférniük, melyek érdekes dolgot erősítettek meg. Ezúttal az oldal ismét egy érdekes hírt közölt le, s ha jól megy, akkor hamarosan érkezik az iPhone 9 Plus!

iphone-8-plus-space-gray

Bővebben itt.

Mostantól Magyarországon is elérhető a cellularos Apple Watch

Ahogyan beszámoltunk róla, a tegnapi nap folyamán dobta csendben piacra az Apple az új termékeit, melyek közül leginkább az iPad Prót érdemes kiemelni. Sok apróság történt még mellette, hiszen frissült a MacBook Air vonal, valamint egy pöppet a Mac Mini egyaránt.

apple-watch-bands

Bővebben itt.

Nyolc Apple termék és szolgáltatást is helyt kapott a Fortune modern idők legjobb dizájn listáján

Fortune nem olyan rég publikálta legújabb rangsorolását, melyben a 100, modern idők legjobb dizájn-jait rangsorolták. Fontos tudni, hogy az oldal jelen esetben a dizájn szót nem csak a küllemre érti, hanem maguknak a termékek és egyben szolgáltatások koncepcióira, amivel hatást gyakoroltak a piacra.

green-aapl-logo

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét első felében számoltunk be, hogy az Apple ezennel hivatalosan is kaszálta a WWDC ’20 fizikális megrendezését, s helyette közvetíteni fogják az eventet. Felmerült, hogy pont a koronavírus hozhatja el a következő szuperciklust az Apple részére, ami után megtudtuk, hogy miképp segíti a járvány idején alkalmazottait a kaliforniai vállalat.

iconsfitnessappios14

A hét második felében megtudhattuk, hogy az iOS 14-ben már irányított edzéstervek is elérhetőek lesznek a hatékonyabb testmozgások érdekében. Jó hír, ezekben a nehéz időkben, hogy immáron egy újabb banknál is elérhető Magyarországon az Apple Pay, ami után megtudtuk, hogy megemelte az iPad Pro modellek memóriáit az Apple.

Ezek voltak a 2020-as év tizenkettedik hetének legérdekesebb hírei és egyben történései. Szép hétvégét mindenkinek, ha tehetitek maradjatok otthon!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!