Mostantól Magyarországon is elérhető a cellularos Apple Watch

HusztiD 2020.03.19. 11:56 Apple Watch, Kiemelt hírek 4 hozzászólás 1 636

apple-watch-bands

Ahogyan beszámoltunk róla, a tegnapi nap folyamán dobta csendben piacra az Apple az új termékeit, melyek közül leginkább az iPad Prót érdemes kiemelni. Sok apróság történt még mellette, hiszen frissült a MacBook Air vonal, valamint egy pöppet a Mac Mini egyaránt.

Úgy néz ki, hogy nem ezek voltak az utolsó termékek, ahol érdemleges változásokat eszközöltek a kaliforniaiak, ugyanis mint kiderült, mostantól Magyarországon is elérhető a cellularos Apple Watch. A 40 mm-es alumíniumtokos órát 155 ezerért kínálják, míg ugyanennek a cellularos változatáért 195 ezret kérnek a kaliforniaiak. Amennyiben valaki a 44 mm-es órára vágyik, ott plusz 10 ezer forinttal lehet számolni.

Az Apple oldalán egyelőre hivatalos támogatott partnerként egyelőre csak a Telekom van feltüntetve, ám várható, hogy a későbbiek folyamán a többi szolgáltatónál is megjelenik az óra. Továbbá fontos még megemlíteni, hogy a cellularos óra egyelőre nem érhető el az Apple-nél, s nem szolgáltak arról sem infót, hogy mikor várható. Mivel jelenleg nagy kihatással van mindenre a járvány, így feltehetően heteken belül rendelhetik meg a felhasználók az első magyarországi, cellularos Apple Watch modelleket.

Vigyázat! A koronavírusra való tekintettel megnövelt kapacitással üzemel az iDoki házhoz megy szolgáltatása.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

4 hozzászólás

  1. Faramir - 2020.03.19. 12:14

    Végre…

  2. Xcv - 2020.03.19. 12:40

    Minek az neked….

  3. Vassistant - 2020.03.20. 14:00

    Ne kiabaljuk el… En is vartam ra de szar! Tegnap mar 4 ugyintezovel beszeltem hogy megoldjuk de nem sikerult. Az esim igenylese utan kb 2 ora volt mire sikerult a telefonhoz hozzaadni s onnan keptelenseg volt hozzaadni az orahoz. Folyamatosan hibauzenettel leall a telepitese….

  4. Vassistant - 2020.03.20. 14:01

    Bocs azt elfelejtettem irni, hogy folyamatosan arra hivatkozik, hogy Mo. Nem szerepel a supported countries listaban. S ez valoban meg igy is van.

Szólj hozzá Te is!