Házhoz viszi szervizszolgáltatásait a koronavírus ideje alatt az iDoki

HusztiD 2020.03.17. 11:33 iDoki, Kiemelt hírek Házhoz viszi szervizszolgáltatásait a koronavírus ideje alatt az iDoki bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva 423

idoki

Az iDoki a koronavírus helyzetére való tekintettel a jelenleg is elérhető “iDoki házhoz megy” szolgáltatását megnövelt kapacitással fogja végezni. Az iDoki házhoz megy keretén belül a szervizes kollega az adott felhasználó otthonában, vagy céges telephelyén veszi fel a javításra szoruló iOS és Mac eszközöket, melyet helyben, a szervizautóban megjavít.

A jelenleg fennálló sajnálatos helyzet miatt a legfontosabb, hogy mindenki figyeljen az egészségére, fölöslegesen ne kockáztasson senki sem azzal, hogy forgalmas helyre merészkedik. Szolgáltatásuknak köszönhetően nem kell kimozdulnunk otthonról, meghibásodott kedvenc készülékeinket mégis megjavíttathatjuk.

Milyen szolgáltatások érhetőek el?

Az iDoki a házhoz megy szolgáltatás keretén belül minden hardveres és szoftveres szervizelést vállal, amit a boltjaiban. iOS és Mac készülékeknél, hardverelem cseréje esetében azt helyben, az autóban, nagyjából fél órán belül megjavítják. Amennyiben komolyabb, vagy szoftveres probléma állna fenn – jellemzően a Mac-eknél –, akkor azt elszállítják szervizükbe, s javítást követően lehetőleg még aznap visszaszállítják.

Az iDoki szoftveres javításokat, karbantartásokat és telepítéseket is vállal, ám itt nem csak az Apple termékeire kell gondolni, hanem a Microsoft szoftvereire egyaránt, mint például a Windows újra telepítése.

Mivel az utóbbi napokban a digitális oktatásra kellett a diákoknak és tanároknak átállniuk, így az iDoki segít a szükséges programok, szoftverek telepítésében egyaránt, mint például a Google Classroom, Microsoft Teams, Edmodo, Zoom, Discord, Powerpoint, egyéb kiegészítő szoftverek.

Számunkra fontos a higiénia és az egészség megőrzése

Az iDoki kollégái megfelelően felkészült, higiénikus állapotban érkeznek az ügyfeleikhez. Ennek berkein belül szájmaszkokkal, gumikesztyűkkel és fertőtlenítő szerekkel vannak felszerelve, hogy esélyt se adjanak a fertőzésnek.

idoki_mobilszerviz_Kiemelt

Foglalj időpontot, maradj otthon

Kiszállítási időpontot az info@idoki.hu e-mail címen, valamint a +36 70 314 6606-os telefonszámon lehet foglalni.

A szerviz szolgáltatási áraik a https://idoki.eu/szerviz/ oldalon érhetőek el.

Az expressz oda-vissza szállítás Budapesten és agglomerációs vonzáskörzetében ingyenesen veheted igénybe egy munkanapon belül, viszont a helyszínen történő javítás esetén 3 900 forintos felár kerül felszámításra.

Az iDoki várja minden kedves ügyfelét, így ha bármilyen felmerülő kérdésed akad, akkor nyugodtan fordulj hozzájuk Facebook-on, vagy az előbb leírt bármelyik elérhetőségek valamelyikén.

Információ! Apropó: ne feledkezzetek meg a 100% zero waste tokjainkról sem, valamint az iDoki legutóbbi akciójáról.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

A hozzászólások lezárva!