Véroxigénszint méréssel bővül az Apple Watch; hamarosan érkezhet az Apple Glass – mi történt a héten?

HusztiD 2020.03.14. 16:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 209

Ismételten eltelt egy újabb hét, mi pedig szokásunkhoz híven összeszedtük az elmúlt napok legérdekesebb híreit és egyben történéseit.

maxresdefault (1)

iOS 14: véroxigénszint mérése lesz az Apple Watch 6 újdonsága

A 9to5Mac nem olyan rég arról számolt be, hogy meg nem nevezett források érdekes információkat erősítettek meg számukra. Elviekben már vannak olyan fejlesztők, kiknek lehetőségük volt kutatni az iOS 14 kódjában, amiben nagyon érdekes dologra bukkantak a még be nem jelentett, hatodik generációs okosórát illetően.

apple-watch-ceramic

Bővebben itt.

Az Apple törli a koronavírussal kapcsolatos alkalmazásokat az App Store-ból

Most már, hogy több hete tart a koronavírus, egyre nagyobb hangsúlyt kap a médiában, s néhol egyre nagyobb pánikot keltenek. Nem csoda, hiszen mondhatjuk, hogy a csapból is ez folyik. Úgy tűnik, hogy az Apple nem kíván részt venni a hisztéria keltésében, így szelektálnak.

app-store-gold-icon

Bővebben itt.

Üzemidő teszt: képes-e verni a Galaxy S20 Ultra gigantikus aksijával a többieket?

Most, hogy az elmúlt napok folyamán megjelent a Samsung legújabb csúcsmodellje, a Galaxy S20 sorozat, a Mrwhosetheboss YouTube csatorna készített egy remek videót, ahol a szóban lévő telefon mellett az iPhone 11 Pro Maxot, a Note 10+-t, a Mate 30 Prót és a Pixel 4XL-t is letesztelték. A telefonokat ezúttal nem egy robot, hanem ember nyomogatta, illetve különféle alkalmazások futtatásának vetette alá.

maxresdefault

Bővebben itt.

Részben az Apple okosszemüvege miatt kaphat WiFi 802.11ay szabványt az iPhone 12

Az Apple szeptemberben mutatja be az új csúcsmodelljeit, az iPhone 12 szériát. Egyelőre biztos információkat nem tudni a telefonról, de nem olyan rég felmerült, hogy a legújabb WiFi szabvánnyal érkeznek a telefonok, vagyis a 802.11ay-nal.

iphone11proguide-800x600

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét első felében érkezett az információ, mely alapján 18 hónapon belül érkezhetnek az ARM-re épülő MacBook modellek, majd arról szintén beszámoltunk, hogy hamarosan MacBook-ot varázsolhatunk az iPad Próból. Nem utolsó sorban azt is megtudhattuk, hogy egy új jailbreak által immáron Adroidot is futtathatunk az iPhone 7-en.

BYHw4GhKbjHMtGKx2MD3LU-1200-80

A hét második felében felmerült a hír, hogy hónapokon belül érkezik az Apple saját márkajelzésű fülese, majd jött a szomorúbb hír, mely alapján 17 olaszországi boltját csukta be a kaliforniai vállalat. Végül pedig arról szintén szó esett, hogy szeptember helyett csupán októberben érkezhetnek az új iPhone 12 modellek.

Ezek voltak a 2020-as év tizenegyedik hetének legérdekesebb hírei és egyben történései. Szép hétvégét mindenkinek!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!