Hamarosan érkezik az Apple első fejhallgatója

HusztiD 2020.03.11. 13:55 AirPods, iOS 0 db 400

BYHw4GhKbjHMtGKx2MD3LU-1200-80

Nagyon úgy tűnik, hogy elkezdenek szállingózni az első nem hivatalos információk az iOS 14 kapcsán, ugyanis pont a napokban számoltunk be arról, hogy véroxigénszint mérés lehet a következő Apple Watch újdonsága. Ezúttal szintén a 9to5Mac csapatának sikerült hozzájutnia a belső infókhoz.

Az iOS 14 még be nem jelentett, ergo nem hivatalos kódjában kiszúrták az alábbi képen lévő ikonokat. Ez pedig nem másra, mint új fejhallgató érkezésére enged következtetni. Többek között így szivárgott ki tavaly idő előtt az AirPods Pro is, úgyhogy amennyiben valósak a mostani információk, akkor esélyes, hogy az almások az elkövetkezendő hónapok folyamán bemutatják az első fejhallgatójukat. Elviekben az is kiderült, hogy az új termék ugyanazt a chipet kapja, mint a jelenleg piacon lévő AirPods modellek, s ebben is lesz aktív zajszűrési funkció.

AirPods-Max

Legelsőnek egyébként két évvel ezelőtt osztotta meg Ming-Chi Kuo, hogy a következő évek folyamán várhatóan az Apple is belép a fejhallgatók piacára. Mivel a mostani információk nem minősülnek hivatalos bejelentésnek, így kíváncsian várjuk, hogy valóban lesz-e valami a fejhallgatóból, vagy sem.

Szerintetek szükség van a Beats termékei mellett az Apple alternatíváira?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!