iPhone vásárlásán gondolkodsz? Egy kihagyhatatlan akcióval üthetsz két legyet egy csapásra

HusztiD 2020.02.28. 09:55 iDoki, iPhone, Kiemelt hírek iPhone vásárlásán gondolkodsz? Egy kihagyhatatlan akcióval üthetsz két legyet egy csapásra bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva 2 889

iphone_8_gold_top_trans

Akcióval vág a tavasznak az iDoki, hiszen a legújabb promóciójuknak köszönhetően a vásárlók most két legyet üthetnek egy csapásra! Aki most vásárol tőlük bármilyen használt iPhone-t a 8-as modellekig bezárólag, az nem csak egy átvizsgált, megbízható telefont kap, de a vásárlást követően azonnal akkumulátor cserére kerül sor, hogy teljesen olyan legyen a készülékünk, mintha új lenne. Fontos kiemelni, hogy az akció berkein belül vadonatúj, gyári Apple aksi kerül az általunk választott készülékbe.

Miért fontos használt készülékeknél egy új akkumulátor?

Talán nem újdonság, ha azt mondjuk, hogy egy-egy elektronikai készüléknél a leggyengébb láncszem mindig az akkumulátor, hiszen a napi töltéseknek és használatnak köszönhetően képesek hamar elhasználódni. Az Apple-nek pont két évvel ezelőtt volt emiatt balhéja, mikor is nyilvánosságra hozták, hogy a régi (1-3 éves), használt készülékek azért lassulnak be, mert az akkumulátor eredeti kapacitásának a 80 százaléka alá esik. Voltaképp az aksi elöregedésének köszönhetően lassultak be a telefonok, így aki cseréltette idősebb telefonjában a komponenst, az azonnal látványos sebességnövekedést tapasztalt, hiszen egy teljesen új iPhone-t kapott cserébe.

iphone-6-battery-2

Dióhéjban ezért fontos az, ha új akkumulátorral vásárolunk egy új iPhone-t, hiszen nem csak az lesz az előnye, hogy jóval tovább bírja az üzemideje, mint egy túlkorosodott akkumulátorral szerelt készüléké, hanem egyben gyorsabb is lesz a telefonunk, ami által úgy érezzük, hogy egy teljesen új készüléket kaptunk. Ez pedig azért is jó, mert legtöbbször, mikor használt készülékeket vásárolunk, akkor sokszor érezzük azt, mintha átvertek volna bennünket, hiszen egy belassult készüléket kaptunk, közben pedig csak egy akkumulátor cserére szorul.

Az aktuális használt iPhone modellek az alábbi linken érhetőek el: https://idoki.eu/webshop/hasznalt/

Az akció visszavonásig érvényes.

Miért pont az iDoki?

Mert az ország bármelyik pontján átadhatod az általuk küldött futárszolgálatnak a javításra szoruló Apple termékedet.

Látogass el üzleteikbe Budán a Budagyöngye bevásárlóközpontban, ahol nem csak kellemes környezetben, de udvarias kiszolgálással, a tőlük megszokott szakértelemmel állnak rendelkezésedre. Bízd szakértőkre szeretett Apple terméked sorsát!

Az iDoki várja minden kedves ügyfelét, így ha az akcióval, a termékekkel, esetleg szervizeléssel kapcsolatosan felmerülő kérdésed akad, akkor nyugodtan fordulj hozzájuk Facebook-on, vagy ha egyszerűbb, akkor a honlapon megadott elérhetőségek bármelyikén felveheted velük a kapcsolatot: https://idoki.eu.

Információ! Apropó: ne feledkezzetek meg a 100% zero waste tokjainkról sem

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

A hozzászólások lezárva!