Egyelőre nem igazán szeretnének hajtogathatós telefont az emberek

HusztiD 2020.02.26. 15:55 Egyéb, Kiemelt hírek 2 hozzászólás 151

960x0

Egyszer az Apple egykori CEO-ja, Steve Jobs mondta, hogy az emberek nem tudják mit akarnak, amíg meg nem mutatod nekik, hogy mire van szükségük. Nagyjából ennek kellene most igaznak lennie a hajtogathatós okostelefonokkal kapcsolatban, azonban egyelőre nem igazán változtatták meg az emberek gondolkodását az első ilyen készülékek.

Mint tudjuk, a Samsung erőteljesen próbálkozik bevezetni a koncepciót, azonban az előző év folyamán piacra dobott Galaxy Fold-dal csak a baj volt, hiszen az eredeti tervekhez képest több hónapos csúszással érkezett, azonban még így sem volt tökéletes. Most a napokban viszont a Galaxy Z Flip is megjelent, azonban az előzetes beszámolók szerint ez sem aratott olyan sikert, mint várták volna.

A PCMag egy új felmérést készített, ahol több, mint 11 ezer felhasználót sikerült megkérdezniük, hogy mit terveznek a jövőben. A válaszadók 82 százaléka jelezte, hogy őket hidegen hagyja a téma, míg további 16 százalékuk még nem döntötte el, mit akar. Egészen kevesen, csupán a felhasználók 2 százaléka jelezte, hogy vásárolni fognak egy hajtogathatós okostelefont a közeljövőben.

foldableSurvey001-780x511

Aki hajtogathatós okostelefont akar, annak jelenleg nagyon mélyen a zsebébe kell nyúlnia, hiszen iszonyatosan drágán kínálják a gyártók, ezek mellett pedig eddig mindegyiknek volt valamilyen baja. Lehetséges az is, hogy a felhasználók zöme vár még 2-3 évet, hogy valamelyest kiforrjon a technológia, s ne egy olyan készüléket kelljen vásárolnia, melyet szinte azonnal kukázhatnak.

Ti mit gondoltok? Ti is vártok még, hogy jobban kiforrjon a technológia, avagy titeket teljesen hidegen hagynak a hajtogathatós okostelefonok?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Rács - 2020.02.26. 20:16

    Nem kell

  2. ledtamas - 2020.02.27. 09:59

    Szerintem azon kellen fejleszteni, hogy a jelenlegi “normál” okosmobilok még megbízhatóbban működjenek, és még jobban bírják a strapát, és az akkuidő növekedjen.

Szólj hozzá Te is!