Koronába épített Touch ID lehet az Apple Watch következő nagy újdonsága

HusztiD 2020.02.25. 15:55 Apple Watch 0 db 886

apple_watch_series_3_2-640x357

Megszokhattuk, hogy az Apple folyamatosan védet le különféle szabadalmakat. Sajnos sokszor csak a levédetésig jutnak el az almások, ugyanis több eset volt rá, mikor ígéretesnek ígérkező megoldásokat védettek le, de sajnos nem alkalmazták. Reméljük, hogy a mostani pont nem ebbe a kategóriába tartozik.

A Patently Apple csapata egy olyan új szabadalomra lett figyelmes, melyet az Apple még 2018. novemberében nyújtott be, azonban még csak most lett nyilvánosságra hozva. Lényege, hogy az Apple Watch-ba is képesek lennének beépíteni egy Touch ID-t, vagyis egy ujjlenyomat olvasót. Mint tudjuk, a jelenlegi modellek ilyennel nem rendelkeznek, így kizárólag csak a saját jelkódunk beírásával oldhatjuk fel az órát. Nos, a Touch ID erre lenne megoldás, hiszen az almások egy új eljárás segítségével képesek lennének a technológiát beépíteni az óra koronájába, ami által sokkal jobb és gyorsabb lenne minden, hiszen egy érintéssel azonosítanánk magunkat.

Mivel ez csak egy újabb szabadalom a sok közül, így nem jelenti azt, hogy valamikor lesz is belőle valami. Ettől függetlenül mi reméljük, hogy valami hasonló megoldást sikerül beépíteniük a kaliforniaiaknak a jövőbeli Apple Watch modellekbe, hiszen mindenképp hasznos lenne.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!