Az iOS 14-ben teljesen új alapértelmezett lejátszót, böngészőt és email klienst is beállíthatunk

HusztiD 2020.02.24. 09:55 iOS, Kiemelt hírek 0 db 2 857

homepodspotify

Az almások minden év június elején tartják meg a fejlesztői konferenciájukat, ahol bemutatásra kerülnek a legújabb operációs rendszereik. Mivel már február végét írjuk, így egy kicsivel több, mint három hónap múlva ismerkedhetünk meg például az iOS 14-gyel, amiről most Mark Gurman osztott meg új infókat.

Gurman neve nem idegen a szakmában, hiszen korábban is sikerült számos fejlesztőtől ezt-azt kicsalnia, ami később végül igaz volt. Úgy tűnik, hogy az Apple az iOS 14-ben egy olyan funkciót is elérhetővé tesz majd, melyre talán nem mindenkinek lesz szüksége, azonban mégis jó dolog, ha van.

Elviekben iOS 14 alatt új alapértelmezett böngészőt és email klienst állíthatunk be. Ez egyrészt azért jó, mert aki nem szereti az almások Mail appját, illetve a Safarit, az a tizennegyedik főrendszerben ezt könnyedén kiküszöbölheti. Ergo beállítható lesz mondjuk egy Chrome vagy akár egy Outlook app is.

A másik újdonság, hogy a HomePod kapcsán is lesz egy hasonló dolog, ugyanis ide szintén opcionálisan állíthatjuk majd be az alapértelmezett zenelejátszót. Az okoshangszórón kizárólag az Apple Music üzemel, azonban aki a Spotify-ról vagy Pandoráról szeretne lejátszani valamit, akkor azt a HomePod az adott iOS készülékünkről játssza le az AirPlay által.

Reméljük, hogy ezúttal is igazak lesznek Gurman értesülései, illetve kíváncsian várjuk, hogy milyen további újdonságot mutatnak majd be a kaliforniaiak. Ti lecseréltek majd pár alapértelmezett alkalmazást egy másikra?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!