Akárcsak a Galaxy Fold, a Galaxy Z Flip sem rajtol problémamentesen

HusztiD 2020.02.20. 11:56 Egyéb, Kiemelt hírek, Videók 1 db 968

galaxyzflipbreak

A Samsung az előző hét folyamán mutatta be legújabb csúcsmodelljeit, melyek között természetesen ott volt a második hajtogathatós telefonjuk, a Galaxy Z Flip. A koreai gyártó voltaképp azt ígérte, hogy tanult a Galaxy Fold hibáiból, így a mostani készülékben minden hibát sikerült kijavítaniuk.

Nos, a helyzet az, hogy akad olyan Twitter felhasználó, akinek egyből betört a kijelzője. Megkapta a telefonját, kicsomagolta, majd mikor összecsukta a telefont, egy nagy reccsenést hallott, s keresztben betört, berepedt a kijelzője. Hogy ne csak a Samsungot említsük, az utóbbi időben egyre több olyan Motorola Razr felhasználó akadt, akik gyenge minőségű kijelzőre hivatkoznak, ugyanis pár hetes használatot követően erőteljesen hullámos a készülék kijelzője. Ergo látszanak a hajtás nyomai.

Időközben pedig a jól ismert Jerrynek is sikerült lecsapnia a Samsung aktuális telefonjára, aki a szokásos stressztesztnek vetette alá. Ahogyan várható volt, könnyen megadja magát a telefon, illetve sajnálatos módon az is kiderült, hogy a kijelző nem üvegborítást kapott, ahogyan azt a gyártó állította, így természetesen nem is annyira strapabíró, hiszen már a kettes szinttől karcolódik, holott a mai okostelefonok zöme az ötödik vagy hatodik szinttől adja meg magát. Mi több, még a saját körmeinkkel is látványos nyomokat hagyhatunk benne.

Mit gondoltok? Szerintetek muszáj erőltetni a hajlítható okostelefonok terjedését, vagy inkább még érdemes lenne várni vele? Mi azt mondjuk, hogy az lenne a legjobb, ha a Samsung is kivárna, mint az Apple. Nem arra kellene rámenni, hogy mindent elsőnek dobjanak piacra, hanem arra, hogy minőségi legyen. Az a baj jelenleg, hogy a gyártónak jelenleg két hajtogathatós telefonja van, s  eddig úgy néz ki, hogy mindkettővel negatív reklámot csinált/csinál magának.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Boxoló - 2020.02.21. 20:29

    Ez a hajlíthatós dolog eleve egy halva született ötlet. Tùl sok sci-fit nèznek …
    Nem tömeggyàrtàskèpes… Azt a sok beleölt idôt ès pènzt inkàbb kiegèszítôkre dobnàk rà amit megkaphatunk mikor kinyitjuk a teló dobozàt…

Szólj hozzá Te is!