Nem igazán szeretné a Qualcomm 5G modemeit használni telefonjaiban az Apple

HusztiD 2020.02.18. 11:56 iPhone, Kiemelt hírek, Pletykák 0 db 225

iphone11proguide-800x600

Az Apple várhatóan a 2020-as iPhone modelljeiben alkalmazza először az 5G modemet. Mint tudjuk, az almások korábban felvásárolták az Intelnek azon részét, melynek segítségével a közeljövőben ők is beszállhatnak a gyártásba, azonban addig kénytelenek más gyártók egységeit alkalmazni.

A Fast Company beszámolója szerint az Apple a Qualcomm-ra fog támaszkodni, akivel korábban hosszas szabadalmi pereket folytattak. Elviekben az almások nem igazán elégedettek a Qualcomm modemeivel. Az információk alapján az egység nem felel meg a kaliforniaiak elvárásainak, ezért megpróbálják ők is sürgetni házon belül a modemgyártást.

Egyes feltevések szerint a gyártó QTM 525-ös antennája azért nem felel meg az Apple-nek, hiszen ezen egységhez legalább egy 8 mm vastag telefonra lesz szükség. Az iPhone 11 Pro 8,1 mm, de a rendelkezésre álló hírek alapján ezzel egyáltalán nem elégedett az Apple, s az idei évi modelleknél megpróbálnak egy vékonyabb formatervre rámenni.

Ugyan még hét hónap van hátra, mire az Apple bemutatja a 2020-as iPhone szériát, de szeretnek jó előre tervezni, betárazni. Ergo ha most ők is meg tudják sürgetni a modemgyártást, akkor sem biztos, hogy az idei évi telefonokban még a saját egységeik lesznek megtalálhatóak, mert lehet nem tudnak kellő mennyiségben legyártani. Korábbi pletykák szerint egyébként jövőre érkezhetnek az első olyan iPhone-ok, melyben az Apple saját gyártású chipjei lesznek megtalálhatóak.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!