Látványosan újratervezheti az iMac szériát az Apple?

HusztiD 2020.02.04. 11:56 Kiemelt hírek, Mac 0 db 237

iMac-as-a-single-slab-of-glass

Újabb szabadalomra bukkant a PatentlyApple csapata, melyben ezúttal az iMac és a MacBook kapja a főszerepet. Az új elképzelések által az almások új irányvonalába tekinthetünk bele, ám mielőtt belemennénk, érdemes megjegyezni, hogy mivel csak egy szabadalomról beszélünk, így nem feltétlen lesz belőle bármi.

Lényeg, hogy az iMac kapcsán az Apple egy olyan házat álmodott meg, mint amelyet az alábbi képen látunk. A ház egy része üvegből lenne, melynek köszönhetően nem csak törékeny, de talán futurisztikus lenne egyben. Természetesen az egyedi kialakításuk által rejtenék el benne az elektronikát, így lényegében egy olyan hajlított üveget kapnánk, melyben a hardver, a monitor a billentyűzet és touchpad is megtalálható.

Ha mindez nem lenne elég, akkor kicsit tovább mentek a kaliforniaiak és gondoltak a MacBook felhasználóira egyaránt. Lehetne akár egy olyan ház, mely nem tartalmazza az elektronikát, azonban, ahogyan az alábbi képen látható, beleraknánk/csúsztatnánk egy MacBook-ot, akkor azonnal egy iMac-et kapnánk.

Érdekes nagyon az elképzelés, de egyelőre ne éljük bele magunkat. Az Apple folyamatosan védet le különböző szabadalmakat, azonban ezekből nagyon kevés születik meg az idő előrehaladtával. Ami meg igen, az is csak részben. Az alábbi koncepció igazából jónak néz ki, de hogy valaha bemutatnának-e egy ehhez hasonló modellt, az egyelőre erősen kérdéses.

Ti mit szólnátok, ha ilyen irányba menne tovább az iMac vonal?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!