Milyen új termékeket várhatunk az Apple-től a márciusi médiaeseményen?

HusztiD 2020.02.03. 15:55 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 896

March-Event

Mondhatjuk, hogy még kissé korai erről beszélni, de az elmúlt hetek folyamán már voltak pletykák, melyek azt állították, hogy érkezik egy-két új termék március folyamán. Nem idegen az Apple-től, hogy kora tavasszal rendezzen egy médiaeseményt, ugyanis szinte minden második évben sor kerül rá, ahol néha régóta várt, érdekes produktumokat is bemutatnak. Most pedig összeszedtük, hogy mire számíthatunk.

Természetesen az egyik leginkább várt termék az iPhone SE 2, vagyis a mostanában iPhone 9-ként emlegetett okostelefon. Elviekben a készülék szinte egy az egyben úgy fog kinézni, mint egy iPhone 8, azonban a hátoldala matt üvegborítást kap. Elviekben az iPhone 11 szériából ismert A13-as chip kaphat benne helyet, azonban a hitelesítésért továbbra is a Touch ID fog felelni. Pontos árszabásról egyelőre nem tudni, de mivel ez lesz az új, belépőszintű modell, így reméljük, hogy tartani fogja a régi árszabást, tehát a 400 dollárt.

Második termék az Apple Watch lehet. Lényegében azt játszhatja most el az Apple, mint anno az iPhone 7 esetében, mikor piacra dobták a Product RED modellt. Elviekben az óra ugyanúgy a tavaly ősszel megjelent ötödik generációs lesz, azonban annyi újdonságot kap, hogy az új színben, pirosban is elérhető lesz. Ennél a terméknél igazából nem kell ennél többet várnunk.

A harmadik újdonság pedig az új 13 colos MacBook Pro lehet, amely akárcsak a nem olyan rég megjelent 16-os társa, az ollós mechanikás billentyűzetet kapja meg, mely sokkal jobb, mint az utóbbi években használt pillangós mechanizmus. Korábban szó volt arról is, hogy a 13 colos laptopot is tovább gondolja az Apple, így szűkíthet a kávákon és vékonyíthat a gépen. Hogy ez most bekövetkezik-e, vagy sem, az egyelőre még kérdéses.

Nagyjából ezeket várhatjuk az Apple-től, ám ne feledjük, hogy egyelőre még az sem biztos, hogy lesz-e márciusi médiaesemény, vagy sem. Ha lesz, akkor feltehetően március első felében küldik ki rá a meghívókat, míg magára az előadásra valamikor a hónap második felében, vagy inkább végében számíthatunk.

Ti milyen új termékeket látnátok szívesen az Apple-től?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!