Ilyen lesz az iPhone SE 2?

HusztiD 2020.01.31. 11:56 iPhone 0 db 754

medialne9

A szlovák SvetApple készített nem olyan rég egy koncepciót arról, hogy milyen lehet a hamarosan érkező iPhone SE 2, vagyis a néha iPhone 9-ként emlegetett telefon. A csapat a korábbi híresztelésekre alapozott, illetve néhány kép alapján felvázolták, hogy hogyan fog kinézni az új készülék.

Mondhatjuk, hogy a második generációs iPhone SE ugyanúgy fog kinézni, mint az iPhone 8, egyedül csak a hátoldali kameránál lesz megfigyelhető kisebb változás. Természetesen a hátlap ezúttal is üvegből lesz, azonban matt borítást kap, amivel az iPhone 11 Pro szériára hajaz. A telefonban a hitelesítésért továbbra is a Touch ID lesz a felelős, ami mellé egy A13-as processzort és 3GB RAM-ot kapunk.

A hátlapi kamera 12 megapixeles lesz, s immáron itt is megjelenik a portré mód, valamint optikai képstabilizációt kap. Az előlapi kamera itt továbbra is 7 megapixeles marad, azonban ez is képes lehet portré képek készítésére – annak ellenére, hogy nincs benne TrueDepth kamerarendszer, mint az újabb csúcsmodellekben.

Ne feledjük, eddig nagyon sok pletykát olvashattunk az új belépőszintű iPhone-ról, így kíváncsian várjuk, hogy mivel rukkol elő március folyamán az Apple. Legyünk türelemmel, hiszen hamarosan többet megtudhatunk!

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!