Jövőre kapunk egy Lightning port nélküli iPhone-t is

HusztiD 2020.01.30. 15:55 iPhone, Kiemelt hírek 4 db 962

Lightning-iPhone-7

Korábban, talán Ming-Chi Kuo vetette fel elsőnek, hogy az Apple valamikor a jövőben piacra dob egy olyan telefont, melyből száműzi a Lightning portot. Sokat vitatott téma lehet, hiszen ha az Apple meglépi ezen lépését, akkor lesz egy olyan telefon, amelyet csak vezeték nélkül tölthetünk, illetve szükség esetén még egy gépre sem tudnánk rádugni.

Ezúttal a Barclays elemzőcsapata osztott meg ezzel kapcsolatosan új információkat. A hozzáértők úgy hiszik, hogy idén még minden megy a megszokott kerékvágás szerint, azonban jövő ősszel a csúcsmodellek között lesz egy olyan telefon, melyben semmilyen port sem lesz megtalálható. Elviekben az Apple ezzel próbálja majd meg rászoktatni a felhasználóit a teljesen vezeték nélküli világra.

Hogy ezt követően mi lesz, az még kérdéses. Az Apple-t ismerve, ha tényleg kidobnak egy ilyen modellt, akkor már nem sok idő lesz hátra, hogy teljesen meglépjék, hogy immáron minden portot kinyírjanak a telefonjaikból.

Ti örülnétek a teljes vezeték nélküliségnek, avagy szerintetek mindenféleképpen szükség van egy Lightning portra?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+4.59999

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 4 db

 1. Pingvin - 2020.01.31. 07:00

  Szerintem nagyon jó lenne, én már most sem használom a pártot. Vezeték-nélküli töltővel töltöm és AirPodst használok

 2. Sagara - 2020.01.31. 15:36

  Ha sikerül gyors töltést bevezetnie az Apple-nek vezetéknélkül és nem csak egy nyamvadt 7,5W-al megy, hanem akár 30W, akkor beszelhetunk róla. Addig kuka az egész ötlet és a francnak se kell lighting nélkül. Inkább USB-C gyurnának már, hogy film másolás közben egy 30-40gb-s 4K-s film ne egy év tized alatt menjen már fel a telora…

 3. Peti - 2020.02.01. 08:48

  Igen! USB C re lenne szükség.

 4. Sándori Tamás - 2020.02.27. 18:22

  Mondjuk ez érdekes ha ugy nézzük, a Macbookokban hasznunkra váltak a kevesebb de univerzálisabb portok. Persze kinek mi, nem a legjobb átalakítókkal rohangálni. De saját véleményem szerint ez a jövő. Mondjuk egy mágneses megoldás sem lenne rossz felhozatal, persze nem lenne annyira Apple mint eddig. Mert valljuk be a Lightning egy kifejezetten stabil csatlakozó a többivel szemben. Én még a vásárlást sem sajnálnám mivel szeretem azt ami nem hétköznapi, hanem egy kicsit másabb, kicsit futurisztikusabb. (Mondjuk ami még annyira nincs kiforrva, példának hozzam a Galaxy fold-ot azt nem merném megvenni ekkora pénzekért.) Meglátjuk mi lesz belőle, én várom mit tud még mutatni az Almás cèg.

Szólj hozzá Te is!