Olyan erős lehet az iPhone 12, mint a 15 colos MacBook Pro

HusztiD 2020.01.21. 15:55 iPhone, Mac 0 db 678

apple-a14-chip

Mondhatjuk, hogy még messze vagyunk, mire az Apple bemutatja az idei évi csúcsmodelleket, azonban vannak dolgok, melyeket az iparági elemzők már tudni vélnek. Ilyen lesz a továbbfejlesztett Face ID, az 5G debütálása, több RAM, avagy a ToF kamerák megjelenése.

A MacWorld egyik ismert szakija, Jason Cross nem olyan rég arról beszélt, hogy igen is nagy jelentősége van annak, hogy az iPhone 12-ben helyt kapó A14 chip immáron nem 7, hanem 5 nanométeres gyártástechnológiával készül. Voltaképp ez nem csak egy takarékosabb processzort jelent, de emiatt jelentős sebességnövekedés lesz tapasztalható. Voltaképp pont azt feszegette, hogy ha minden jól megy, akkor az új chip ugyanolyan teljesítményre lesz képes, mint egy 15 colos MacBook Pro (amit ugyebár hivatalosan tavaly kaszált az Apple a 16 colos laptop megjelenésével).

Mivel hivatalos információkat egyelőre nem tudunk a processzorról, így az elemzők sem tudnak pontos képet adni. Egy biztos, hogy az Apple évről évre látványos sebességnövekedéseket ér el, így idén sem várhatjuk ezt másképp. Az viszont kérdés, hogy valóban olyan erős lesz-e az új chip, mint ahogyan azt most remélik. Bő fél év múlva kiderül.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!