Egymaga uralja a vezeték nélküli fülesek piacának több, mint felét az Apple

HusztiD 2020.01.21. 09:55 AirPods, Kiemelt hírek 0 db 329

MWP22

A Strategy Analytics jóvoltából készült egy felmérés arra vonatkozóan, hogy milyen volt 2019. folyamán a vezeték nélküli fülesek piaca. Az utóbbi időben ezt a szegmenst is az Apple vezette, ez talán senkinek nem okoz meglepetést, azonban egészen lenyűgöző számokat sikerült a kaliforniaiaknak produkálnia.

A helyzet az, hogy Tim csapatának az előző évben sikerült 60 millió füles eladniuk. Természetesen ez annak is köszönhető, hogy az év vége előtt megjelent az új AirPods Pro, amelyre azóta is több hetes szállítást vállalnak, illetve a tavasszal megérkezett az idézőjeles második generációs termék is dobott valamelyest az eladásokon. Ezen darabszám elegendő volt arra, hogy a vezeték nélküli fülesek piacának a 71 százalékos bevételét legenerálja.

airpods-global-market-share-estimate-2019 airpods-global-market-share-revenue-estimate-2019

A második legtöbbet eladott fülest a Xiaomi produkálta, amit harmadik helyen a Samsung követ. Amennyiben a bevételt nézzük, akkor második helyre jön fel a Samsung, amit kicsivel lemaradva a Beats követ, amit szintén az Apple-höz sorolhatunk a 2015-ös akvizíciónak köszönhetően.

Nálatok mi a helyzet? Ti milyen fülessel rendelkeztek?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!