Pletyka: egy feltuningolt iPhone 8-at is piacra dob az Apple

HusztiD 2020.01.16. 15:55 iPhone, Pletykák 0 db 1 067

iphone-8-1

A japán Macotakara egy új hírt közölt le, mely szerint az Apple az idei év folyamán egy újabb telefont is piacra dob az iPhone SE 2 és az iPhone 12 modellek mellett, az iPhone 8-at. Az információk egyenesen a nem olyan régen megrendezett CES-ről származnak, ahol a japánoknak sikerült elviekben az Apple beszállítóival egyeztetniük.

Amit dióhéjban tudni kell a ránc-felvarrott iPhone 8-ról, hogy mindkét modellben az A13 Bionic chip lesz megtalálható. Elviekben a Pluszban helyt kap az a TrueDepth kamerarendszer, melyet az almások az iPhone X óta használnak a Face ID helyett, míg a mezei 8-as hátlapi kamerája egy kicsivel nagyobb lesz, mint amit a jelenlegi modellben megtalálhatunk.

Hogy ha valóban igazak a hírek, akkor az Apple idén nagyon megbolygathatja saját kínálatát. Mivel ez csak egy pletyka, így érdemes ennek megfelelően, óvatosan kezelni. Mi azt mondanánk, hogy az idei évi csúcsmodellek és a második generációs iPhone SE mellett nem fog egy újabb készüléket piacra dobni Tim és csapata.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!