Night Mode Challenge: új fotópályázatot indít az Apple, amiért még akár fizetnek is

HusztiD 2020.01.09. 09:55 Apple, iPhone, Kiemelt hírek 0 db 648

Apple_Shot-on-iPhone-Challenge-2020_Austin-Mann_01072020_big.jpg.large_2x-800x533

Az Apple minden év elején új pályázatot hirdet, melynek berkein belül várják az elhivatott felhasználókat, kik szeretnek az iPhone-jaikkal fotózni. Ezúttal sincs másképp, hiszen a kaliforniaiak a hivatalos oldalukon jelentették be, hogy a Shot on iPhone kampányon belül várják a jobbnál jobb képeket január 29-ig.

A kikötés ezúttal annyi, hogy az új telefonokban bemutatott sötét módot kell használnunk, így a képnek egy iPhone 11, iPhone 11 Pro vagy iPhone 11 Pro Max-szal kell készülnie. Mint a korábbi tesztekből tudjuk, az Apple nagyon eltalálta a módot, így kevesebb fényviszonyok mögött is remek képeket készíthetünk, így nyilvánvalóan ezt szeretnék a jövőben is reklámozni a felhasználói képekkel. A 10 főből álló zsúri kiválasztja az öt legjobb képet, akik azt követően a reklámokból befolyt összegek alapján licenc díjban részesülnek.

Hogyan lehet jelentkezni, részt venni? Az Instagramra vagy Twitterre feltöltött képeknél kötelező a #ShotoniPhone és a NightmodeChallenge  használata, azonban aki egyenesen az Apple részére küldené az eredeti, magas felbontású képeket, az a shotoniphone@apple.com-ra küldheti remekműveit, ahol a kép megnevezése az alábbi kell, hogy legyen: “keresztnév_vezetéknév_nightmode_iPhonemodell”.

Fontos tudni, hogy ahogyan eddig is, a pályázatban csak a 18. életévüket betöltött felhasználók vehetnek részt. A nyerteseket az Apple március 4-én hirdeti ki.

Aki érez magában némi elhivatottságot, az küldje be nyugodtan képeit. Eddig magyar felhasználói alkotások nem voltak a nyertes pályázatok között, így jó lenne, ha idén ez változna. Hajrá!

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!