Az idei évi csúcsmodellből likvidálja a Face ID-t és a kameraszigetet az Apple

HusztiD 2020.01.08. 09:55 iPhone, Kiemelt hírek, Pletykák 4 db 2,637

2020-iPhone-Touch-ID

Az elmúlt hetek folyamán többször olvashattunk arról, hogy iparági elemzők szerint milyen újdonságokkal érkeznek az idei évi csúcsmodellek. A Credit Swiss egyik elemzője egy pletykára hivatkozva állítja, hogy idén drasztikus változtatásokat hajt végre az Apple.

Elviekben az almás vállalat eltünteti a kameraszigetet és vele együtt a Face ID-t, amit egészen pontosan a 2017-es iPhone X-ben mutattak be először. A hangszóró és az előlapi szelfi kamera a kijelző alá lesz beépítve, de arra nem lesznek képesek, hogy azt az egész kameraszigetet elrejtsék, így emiatt kell megválniuk a Face ID-től.

Ha minden igaz, akkor az almások visszahozzák a jó öreg Touch ID-t, amit ezúttal sikerül a kijelző alá beágyazniuk. Ergo ha minden pletyka beválik, akkor az Apple egy kevésbé biztonságos megoldásra tér át, ami egyelőre nagyon furán hangzik. Elviekben az idei csúcsmodell lesz az első olyan telefonja a kaliforniaiaknak, ami tényleg széltől szélig tartó kijelzőt kap.

Ne feledjük, a mostani hírek csak egy elemző jóslatai, amelyek egy pletykára támaszkodnak. Korábban Ming-Chi Kuo is beszámolt hasonlóról, de hogy valóban ezt kapjuk-e az almásoktól, vagy nem, az még erősen kérdéses.

Ti minek örülnétek jobban? Ha megmaradna a Face ID, vagy ha egy kevésbé megbízható, kijelzőbe épített ujjlenyomat olvasót kapnánk?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+4.59999

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 4 db

 1. Faramir - 2020.01.08. 10:59

  Face ID-nak jobban örülnék…

 2. Popacsku - 2020.01.08. 13:01

  Ebben az esetben majd nem lehet kijelzővédőt rátenni, vagy csak olyan szépet, mint a Samsungé, hogy van egy lyuk a védő közepén.
  És gondolom egy kijelzőcsere biztos olcsó lesz.

 3. Peti - 2020.01.09. 08:09

  Face nem kell. Én egy megbizható ujjlenyomat olvasót szeretnék.

 4. Mjoe - 2020.01.10. 12:18

  Az önkényes divat fejlesztgetések, és a többi mobilos szereplők majmolása után végre egyszer megkérdezhetnék a felhasználókat, hogy ők mi a f@szt akarnak…

Szólj hozzá Te is!