Ilyen a világ legdrágább iPhone 11 Prója

HusztiD 2020.01.02. 15:55 iPhone, Videók 0 db 733

hands-on-100k-gold-iphone

Ahogyan az Apple kiadta az iPhone 11 szériát, az orosz Caviar nem sokkal később készítette el saját kiadását a telefonról, a Solarius Zenith-et, mely 24 karátos arannyal és 137 darab gyémánttal borítja be a telefont. Természetesen egyáltalán nem nevezhetjük olcsónak a telefont, hiszen 100-120 ezer dollár közötti áron kínálják.

A jól ismert YouTube-ert, Marques Brownleet felkeresték az oroszok, hogy nem lenne-e kedve kipróbálni az eddigi legdrágább és természetesen egyedibb iPhone 11 Prót. Ahogyan láthatjuk, Brownlee igent mondott, s készített erről egy 10 perces videót, melyben láthatjuk azt is, hogy milyen gondosan becsomagolták a telefont, illetve hogy milyen jól néz ki a hátulja is, amit a képek nem adnak vissza.

Természetesen érdemes megjegyezni, hogy egy ilyen telefont csak nagyon kevesen vásárolhatnak meg maguknak, így azon kevés ember közül sem fog mindenkinek tetszeni. Mindenesetre jó látni végre videóban is a Caviar telefonját, hiszen a képek nem adják vissza teljesen, hogy hogyan nézhet ki élőben.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!