Jelentősen csökkenthet az iPhone 11 modellek berendelésein az Apple

HusztiD 2019.12.17. 15:55 iPhone 0 db 158

iphone11proguide-800x600

Mióta az Apple piacra dobta az iPhone 11 szériát, azóta számoltunk be folyamatosan, hogy mekkora kereslet mutatkozik az új telefonokra. Ahogyan lenni szokott, a megjelenést követő hetekben sokszor hiányterméknek számítanak a telefonok, de azt követően nem sokkal már jelentősen visszavesznek a berendelésekből az almások.

A Rosenblatt elemzői szerint az Apple márciusig 25 százalékkal csökkentette a berendeléseket. Jun Zhang úgy hiszi, hogy a kezdeti lelkesedés elmúlt, így a következő, tehát a márciusi negyedévre az almások 60 százalékos csökkenést tapasztalhatnak majd az új telefonokkal kapcsolatosan.

Erre kontráz rá a Morgan Stanley elemzője, Katy Huberty, aki a napok folyamán találkozott az Apple CFO-jával, Luca Maestrivel, aki megerősítette számára, hogy továbbra sem tapasztalhatóak csökkenésre utaló jelek az új modellekre. Ebből kifolyólag Katy úgy hiszi, hogy az elkövetkezendő időszakban még nem fogja berendeléseit csökkenteni az Apple.

A korábbi évek tapasztalataira támaszkodva egyébként mindig ilyenkor, december után csökkentett berendelésein a kaliforniai vállalat, úgyhogy komoly aggodalmakra nincs ok.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!