Most már biztos, hogy 5G modemet kapnak a 2020-as iPhone modellek

HusztiD 2019.12.13. 12:55 iPhone 0 db 843

iPhone-11-Pro-Max-display

Az elmúlt hónapok folyamán nem egyszer merült fel, hogy mi lehet a következő évi iPhone modellek újdonsága. Szinte mindegyik forrás megemlítette az 5G-t, mint lehetséges újdonságot, azonban most a Qualcomm elnöke, Cristiano Amon erősítette meg a híreket.

Tudni illik, hogy az Apple és a Qualcomm nem olyan régen kötött egy újabb egyezséget a korábbi megannyi pereskedést követően. Amon nem olyan régen ennek kapcsán nyilatkozta, hogy a Qualcomm-nak jelenleg az az elsődleges prioritása, hogy az almásokat kiszolgálják, így a 2020-as őszi rajtra képesek legyenek kidobni az első 5G képes iPhone-t. A vezető megjegyezte, hogy a kaliforniaiak ugyan a Qualcomm modemét fogják használni, de az Apple egy saját antennát és vevőegységet épít majd ki, nem pedig a gyártó technológiáját fogja használni.

Érdemes lesz egyébként azt is kivárni, mire az Apple saját maga fogja gyártani az 5G modemeket. Korábbi hírek alapján nagyjából 2021/22 folyamán érkezhetnek az első olyan iOS készülékek, melyben az almások saját 5G modemeit találhatjuk meg, így kevésbé függnek majd egyéb gyártóktól.

Információ! Tudtad, hogy kiemelt ajánlattal vár az iDoki?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!