Hasznos kiegészítők a mindennapokra

HusztiD 2019.12.13. 09:55 Ajánló, iDoki, Kiemelt hírek 0 db 874

travel-gift-kit3

Manapság nagyon sok kiegészítőt vásárolhatunk meg az okostelefonjainkhoz, azonban sokszor nehéz eldönteni, hogy milyen terméket válasszunk, mely valóban hasznos lehet a mindennapjaink számára. Ezúttal két olyan kiegészítőre esett a választásunk, melyeknek nap mint nap hasznát vehetjük.

Fixed Smile Key Finder

Ahogy a név elárulja, egy olyan kiegészítőről, vagy inkább kulcstartóról van szó, amely segítségével könnyedén megtalálhatjuk az elveszett kulcscsomónkat, esetlegesen táskánkat. Főleg akkor lesz számunkra nagyon hasznos, ha sokat utazunk, ugyanis a Key Finder-t egyenesen a táskánkban is elrejthetjük, ami által könnyedén megtalálhatjuk, ha véletlenül elvesztenénk az utazásaink során. Természetesen kulcsoknál is nagy jelentőséggel bír, hiszen egy kulcscsomót sokkal könnyebb elhagyni, így akivel már fordult elő hasonló, annak hasznára lesz eme kiegészítő.

8

A Key Finder egyszerűen működik: kicsomagolást követően a rajta található gomb segítségével társítani kell az okostelefonunkhoz, tabletünkhöz Bluetooth által, ami lehet akár egy iOS-es, vagy Androidos készülék. Természetesen ajánlott hozzá leszedni a gyártó dedikált alkalmazását, a Fixed Smile-t, hiszen nélküle nem sokra mennénk. A párosítást követően pedig az applikáción belül navigálhatunk és keresgélhetünk. A programban egy beépített térképszolgáltatás által találhatjuk meg könnyedén az elveszett kiegészítőnket, amelyre természetesen hangjelzést is küldhetünk, hogy könnyebben megtaláljuk egy zsúfolt helyen.

A kiegészítővel beállíthatjuk az otthonunkat is, mint biztonsági zónát, amit ha elhagyunk, akkor értesítéseket küld számunkra az alkalmazás. Természetesen az értesítéseket mi állíthatjuk be, hogy miről szeretnénk kapni – például figyelmeztet, ha otthagyod a pénztárcádat valahol, vagy megmutatja a kulcscsomó utolsó rögzített helyét. Külön kiemelhetjük azt is, hogy a Key Finder minden le és felcsatlakozásáról is értesít minket az app, így ennek köszönhetően mindig naprakészek leszünk, hogy elhagytunk-e valamit, vagy sem.

obrazek

A Key Finder-t az iHungary webshopjából 7 990 Ft-ért vásárolhatjátok meg.

Puridea Power Gift Suit

Ez egy igazán kompakt kis kiegészítő, amely azoknak fog nagy segítséget nyújtani, akik szeretik a sokoldalúságot, valamint szükségük van egy megbízható powerbankra, adapterre és egy autós töltőre. Magában a csomagban egy adaptert találhatunk meg, mely 2 USB porttal rendelkezik, így egyszerre több kábelt is rácsatlakoztathatunk. Ezen felül megtalálható egy autós adapter egyaránt, amelyen szintén két port van (1 A és 2,4A-es), valamint egy 10 ezer mAh-es powerbankot, amivel közel négyszer is feltölthetjük az okostelefonjainkat. Nem utolsó sorban pedig egy multifunkciós kábelt is találhatunk a csomagban, ami három különböző portra ágazik el: egy Lightning, egy micro USB és egy USB C.

res_ec0848565dc6feef309e9e3d2d11217a_full

Kik számára lesz ez igazán megfelelő? Leginkább azok számára, akik több készülékkel rendelkeznek, hiszen egyszerre, több port által tudunk tölteni, így nem kell külön-külön kábeleket használnunk, nehogy belegabalyodjunk. Például egy adapterrel és egy kábellel egyszerre tölthetjük fel az újabb, USB C-s MacBook modelljeinket, ami mellett az iPhone-ról sem kell megfeledkeznünk. Természetesen a powerbank ismételten jól fog jönni azok számára, kik szeretnek sokat utazni, s nem bízzák véletlenre a dolgokat. Ha egy iPhone X/Xs/11/Próval rendelkezünk, akkor közel négyszer is feltölthetjük a telefonunkat a powerbank által, mely hosszabb utazásaink során fog kapóra jönni.

A Power Gift Suit-ot az iHungary webshopjából 14 990 Ft-ért vásárolhatjátok meg.

Aki pedig a személyes vásárlás híve, illetve pont szervizbe viszi valamely termékét, akkor az iDoki üzleteiben is megtalálhatja a fent említett termékeket, Budán a Budagyöngye bevásárlóközpontban.

Információ! Tudtad, hogy kiemelt ajánlattal vár az iDoki?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

A hozzászólások lezárva!