Mini LED kijelzőt kaphatnak a 2020-as iPad Pro és MacBook Pro modellek

HusztiD 2019.12.05. 09:55 iPad, Kiemelt hírek, Mac 1 db 385

apple-ipad-pro

Az Apple hetekkel ezelőtt dobta piacra az új, 16 colos MacBook Prót, azonban a hírek már az ezt követő kiadásról szólnak. A jól ismert elemző, Ming-Chi Kuo osztotta meg gondolatait egy befektetői gyűlésen, ahol elmondta, hogy milyen lehetséges újdonságokat kapnak a jövőre érkező almás termékek.

Az elemző úgy hiszi, hogy az Apple jövőre kezdi el bevezetni az LCD panelek utódját, a Mini LED-et. Elsőnek a 12,9 colos iPad Pro és a 16 colos MacBook Pro modellek kaphatják meg. A hozzáértő úgy hiszi, hogy a kaliforniaiak az elkövetkezendő 2-3 évben fogják az összes többi termékükhöz is bevezetik az újabb eljárást.

A jelenlegi technológiákhoz képest a Mini LED sokkal jobb, hiszen szélesebb színtartománnyal, magasabb kontraszttartománnyal és dinamiukustartománnyal rendelkezik, ezen felül pedig maga a panel is vékonyabb, valamint kevesebbet fogyaszt. Ergo ha valóban ilyen kijelzőt kapnak a jövőre érkező termékek, akkor remélhetően az üzemidő is növekedni fog valamelyest a jobb képi világ mellett.

Ne feledjük, ezek egyelőre csak Kuo jóslatai. Hogy így lesz-e, vagy sem, az egyelőre erősen kérdéses. Mivel az Apple még most dobta piacra a 16-os MacBook Prót, valamint az iPad Prót is mindig az adott év végén mutatják be, így esélyes, hogy a következő év októberéig kell várnunk, hogy minderre fény derüljön.

Információ! Tudtad, hogy kiemelt ajánlattal vár az iDoki?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Kukacosgyerek - 2019.12.06. 09:22

    Nem az oled a jobb?

Szólj hozzá Te is!