December 23 és 27 között fejlesztők számára szünetel az App Store

HusztiD 2019.12.02. 09:55 App Store, iOS, Kiemelt hírek 0 db 128

appledeveloper

Ahogyan azt a fejlesztők megszokhatták, az Apple idén is értesítette őket a karácsonyi időszak előtt, ugyanis december végén egy szűk hét erejéig szüneteltetik az App Store bizonyos szolgáltatásait. Egészen pontosan december 23-tól 27-ig lesz leállítva részükre az App Store, ami az átlagfelhasználókat ugyan nem fogja érinteni, de a programozókat igen.

Az elmúlt napok folyamán a fejlesztői oldalon az almások értesítették a fejlesztőket, hogy mielőtt szünetelni mennének, előtte adják be az új, illetve frissítésre szánt alkalmazásaikat, máskülönben azok nem fognak megjelenni az adott intervallumban. Tudni érdemes, hogy egy-egy megjelenés vagy frissítés előtt az Apple-nek kell engedélyeznie az appokat, így azon fejlesztő, aki a karácsonyi ünnepek előtt szeretné frissítését vagy megjelenését elérhetővé tenni a virtuális áruházban, annak előtte kell mindezt végrehajtania.

A szolgáltatások szüneteltetése egyébként nem érinti a felhasználókat, hiszen a szünet alatt ugyanúgy gondtalanul frissíthetnek, illetve tölthetnek le alkalmazásokat, zenéket, vagy egyéb dolgokat az Apple-től.

Lassan pedig mi is készülődhetünk, ugyanis december folyamán jobbnál jobb leárazásokat várhatunk az App Store-ban, melyről természetesen napi szinten beszámolunk.

Információ! Tudtad, hogy kiemelt ajánlattal vár az iDoki?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!