AirPods-t csomagolhat az iPhone 12 mellé az Apple

HusztiD 2019.12.02. 15:55 AirPods, iPhone, Pletykák 0 db 1 255

iphone-11-pro-box-with-airpods-800x575

Az Apple még csak bő két hónapja dobta piacra az iPhone 11 szériát, azonban már megannyi pletykát olvashattunk arról, hogy milyenek lehetnek a következő évi csúcsmodellek. A legújabb pletykával a DigiTimes jelentkezett, kik értesülései alapján az olyan nagyobb gyártók, mint az Apple, Samsung vagy a Xiaomi jövőre a vezetékes helyett  vezeték nélküli füleseket csomagolhatnak a telefonjaik mellé.

Ez az almások esetében az AirPods-t jelenti, melyet egyébként 60 ezer forintért vásárolhatunk meg a sima töltőtokkal. Érdemes megjegyezni, hogy a DigiTimes sokszor közöl le kétes információkat, így a mostani infókat is nehéz elhinni, főleg úgy, hogy egyszerre három gyártó tervezi ugyanazt a lépést megtenni.

Ebből kiindulva egyelőre fogadjuk szkeptikusan az alábbi híreket, hiszen lehet, nem is lesz belőle semmi. Egy biztos, hogy az Apple az utóbbi időben erőteljesen rágyúrt a vezeték nélküliségre, így ha tartani akarják a trendet, akkor mi reméljük, hogy mihamarabb AirPods-t csomagolnak a telefonjaik mellé.

Információ! Tudtad, hogy kiemelt ajánlattal vár az iDoki?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!