Jony Ive lekerült az Apple vezetőinek oldaláról

HusztiD 2019.11.29. 09:55 Apple, Jony Ive 0 db 544

jony-ive-left

Június végén érkezett a hivatalos hír, mely szerint az Apple egykori fenegyereke, Jony Ive elhagyja a vállalatot, ahol több, mint 20 évet töltött el. Mint ekkor kiderült, 2020. elején a dizájner egy saját vállalatot alapít LoveFrom néven, s onnantól kezdve is szorosan együttműködnek az óriásvállalattal.

Jony az elmúlt hónapok folyamán is az Apple csapatát erősítette, azonban a tegnapi nap folyamán hivatalosan is lekerült a vállalat vezetőinek oldaláról. Arról sajnos nem szólnak a jelenlegi hírek, hogy a dizájner még az Apple-nél dolgozik-e az idei év végéig, avagy immáron megkezdte az előkészületeket a saját vállalata kapcsán.

Sir Jonathan Ive helyét Evans Hankey és Alan Dye párosa veszi át, kik egyenesen Jeff Williamsnek fognak beszámolni a projektjeikről. Hogy milyen lesz az Apple és a LoveFrom között az együttműködés, mennyire vállnak be az új vezetők, valamint hogy innentől kezdve mire számíthatunk, az még a jövő titka, de érdemes lesz megnézni, hogy milyen irányba haladnak tovább a kaliforniaiak.

Információ! Tudtad, hogy kiemelt ajánlattal vár az iDoki?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!