Két új méretben érkezik az iPhone 12 Pro

HusztiD 2019.11.28. 15:55 iPhone, Kiemelt hírek, Pletykák 2 db 1,766

iPhone-11-Pro-Max-display

Az Apple elsőnek a 2017. szeptemberében bemutatott iPhone X-zel vezette be a jelenleg használatos, új formatervet. Ekkoriban még csak ez az egy telefon volt a piacon (az újabbak közül), mely 5,8 colos kijelzőmérettel volt elérhető. A következő évben megérkeztek az iPhone Xs modellek, melyek közül a Max 6,5 colra nőtt meg.

Az idei évben az almások maradtak a tavalyi jól bevált receptnél, így az 5,8 és a 6,5 colos OLED-es telefonok mellett egy olcsóbb, 6,1 colos LCD kijelzővel felvértezett modellt is a piacra dobtak. Úgy tűnik az ETNews legújabb értesülései szerint, hogy a 2020-ban érkező telefonok szakítanak ezzel a hagyománnyal.

Amennyiben helyesek a jelenlegi információk, akkor az iPhone 12 Pro egy 5,4-es, míg az iPhone 12 Pro Max 6,7 colos OLED kijelzőt kap. Elviekben sokkal vékonyabb lesz maga a panel, valamint a kávák méretén is csökkent az Apple. Arról azonban egyelőre nem tudni, hogy ennek köszönhetően csökkentenek-e a vastagságon a kaliforniaiak, avagy egy kicsivel nagyobb aksit pakolnak inkább az új telefonokba.

Esélyes, hogy a 6,1 colos iPhone 12 is OLED-et kap, de elviekben ez kicsit gyengébb minőségű lehet, mint ami a Pro szériában lesz megtalálható. Ezen panelek nagy részét is a Samsung fogja legyártani, de mellettük ott lesz az LG egyaránt. Arról jelenleg nem szólnak a hírek, hogy milyenek lesznek a gyártók között a megoszlások.

Ne feledjük, a következő modellek bejelentéséig még bő háromnegyed évünk van, így legyünk türelemmel, hiszen addig megannyi újabb pletykát fogunk még olvasni.

Információ! Tudtad, hogy kiemelt ajánlattal vár az iDoki?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 2 db

  1. Kőrösi Márk - 2019.11.28. 19:40

    Ára?

  2. Sagara - 2019.11.29. 15:30

    De most komolyan, hogy lehet az árról kérdezni így ennyire előre? Senki nem tudja és nem is fogja tudni majd csak megjelenéskor. Maxim pár hónappal 2020 szeptember előtt lehet pár információ erről.

Szólj hozzá Te is!