A nagy igényre való tekintettel megduplázta az AirPods Pro gyártását az Apple

HusztiD 2019.11.28. 12:55 AirPods 0 db 82

maxresdefault

A napokban számoltunk be arról, hogy az Apple kezd kifogyni az AirPods Pro készletekből, ugyanis a hivatalos honlapon négy hetes szállítási határidőt vállalnak. Időközben többen is jeleztétek, hogy nagyobb áruházaknál, szolgáltatóknál még lehet kapni a füleseket – de feltehetően ezen készletek is végesek, főleg ha a hivatalos helyen hiány van.

A Nikkei arról számolt be, hogy az Apple megduplázta az AirPods Pro berendeléseit, így a korábbi havi egymillióról kétmillióra növelték a Luxshare fele. Arról sajnos nem szólnak a hírek, hogy meddig lesz érvényben a dupla berendelés, de feltehetően az elkövetkezendő hónapokban még ez marad, ameddig nem képesek mihamarabb kielégíteni a felhasználók igényeit.

Aki pedig itt Magyarországon teheti, az jobban teszi, ha egy szolgáltatótól, vagy nagyobb webáruházról rendeli meg az új fülesét, ugyanis ezen cégeknél még lehetséges hogy van valamennyi darabszám a raktáron. Amint ezen készletek kifogynak, feltehetően ott is több hetes határidőt vállalnak majd a fülesre. Hivatalos helyen, tehát az Apple-nél egyelőre hiánycikknek számít az AirPods Pro

Információ! Tudtad, hogy kiemelt ajánlattal vár az iDoki?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!