Consumer Reports: sokat fejlődöt elődjéhez képest az AirPods Pro

HusztiD 2019.11.25. 13:55 AirPods 0 db 331

maxresdefault

Ahogyan azt már megszokhattuk, a Consumer Reports csapata folyamatosan tesz közzé különféle beszámolókat, amint megjelenik egy új termék. Az almások pár hete dobták piacra legújabb vezeték nélküli fülhallgatójukat, melyről eddig eléggé pozitívak voltak a vélemények.

A Consumer Reports megerősítette azt, melyet több szaki is kiemelt: az új AirPods Pro hangminősége lényegesen változott. Ez egy nagyon jó hír, azonban kiemelték, hogy a kritikus audiofil felhasználók továbbra sem lesznek ezzel elégedettek a hangzással, azonban egy átlagfelhasználónak bőven megfelel.

Természetesen kiemelték az új kialakítását a fülesnek, mely eleve szűri valamelyest a zajt anélkül, hogy bekapcsolnánk az aktív zajszűrés funkciót. Természetesen a transzparens módról is jókat írtak, s összesen 75 pontra osztályozták az AirPods Prót. Nem igazán nevezhetjük rossznak ezt az osztályzatot, de ha a Galaxy Buds-hoz hasonlítunk, akkor annyira nem fényes a helyzet, ugyanis az 86 ponttal zárt a Consumer Reports csapatánál.

Ti bszereztetek már egy AirPods Prót? Mik az eddigi benyomások?

Információ! Tudtad, hogy kiemelt ajánlattal vár az iDoki?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!