2020-ban gyúrja egybe streamszolgáltatásait az Apple

HusztiD 2019.11.25. 11:56 Apple Music, Apple Pay, Pletykák 0 db 428

Apple-TV

Az Apple Music szolgáltatás immáron több, mint négy éve van piacon, míg az Apple TV+ csak most indult el, november elsejétől. A Bloomberg legutóbbi értesülései szerint az almások hamarosan egy kedvezményes csomaggal állnak elő, amivel olcsóbb lehet az előfizetés a felhasználók számára.

Ha az amerikai árakat nézzük, akkor a zeneszolgáltatásért 9,99 dollárért, míg a filmes-sorozatos előfizetésért 4,99 dollárt kérnek el az almások. Az Apple News szintén 9,99 dodóba fáj, míg a frissen elrajtolt Apple Arcade 4,99 zöldhasúba. Egyedül az Apple TV+ kerül fele annyiba, mint a Netflix, de a jelenlegi információk szerint az Apple azon felhasználóinak szeretne kedvezni, kik az összes szolgáltatásra előfizetnek, hiszen együtt, egy csomagban sokkal olcsóbbak lesznek, mint külön-külön.

Arról sajnos nincs hír, hogy a négyes csomag együttesen mennyibe kerül majd, de reméljük, hogy viszonylag nagyobb kedvezményre számíthatnak a felhasználók. Ha összeadjuk az árakat, akkor 30 dollárt kapunk, így nem lenne annyira meglepő, ha ennek legalább az egyharmadát elengednék – de várjuk ki a végét, hogy mit lépnek a kaliforniaiak. Elviekben a következő év folyamán állnak elő egy új előfizetési csomaggal – feltehetően a júniusi WWDC ’20 konferencián leplezik majd le a pontos részleteket.

Információ! Tudtad, hogy kiemelt ajánlattal vár az iDoki?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!