Megérkezett a legcsúnyább, de egyben leghasznosabb kiegészítő az iPhone 11 modellekhez

HusztiD 2019.11.21. 11:56 iPhone, Kiegészítők 0 db 618

Screen-Shot-2019-11-20-at-11.57.34-AM

Az elmúlt hetek folyamán pletykaszinten felmerült, hogy valamikor a közeljövőben érkezik a Smart Battery case a legújabb iPhone modellekhez. Most, pár hét elteltével végre hivatalossá vált az eset, s az Apple tegnap estétől kezdve árulja kiegészítőit.

A jó hír, hogy az almások maradtak a tavalyi, jól átgondolt koncepciónál, így a Smart Battery tokok immáron képesek a vezeték nélküli Qi töltésre. A hivatalos információk alapján az új töltőtokok mind az iPhone 11 és a Pro modellek esetében 50 százalékos plusz üzemidőt ígérnek. Egyedül egy probléma van, az pedig a termék árazása, bár ezzel sok újat nem mondtunk. Mind a három kiegészítő egységesen 47 990 forintba kerül, melyre egy munkanapos kiszállítást ígér az Apple.

Az iPhone 11 Próhoz tervezett Smart Battery Case meghosszabbítja az akkumulátor-üzemidőt, és kiváló védelmet nyújt. A belsejét borító puha mikroszálas bélés védi az iPhone felületét, a selymes tapintású külső szilikonborításhoz pedig jó hozzáérni. A puha elasztomerperemnek köszönhetően könnyű a telefonra helyezni és levenni.

A tokon külön kameragomb van, amely közvetlenül elindítja a Kamera appot, akár zárolva van az iPhone, akár nincs. A gomb rövid megérintésével fényképet készíthetsz, hosszabb megnyomásával videófelvételt indíthatsz. És szelfit is lőhetsz vele.

A Smart Battery Case kompatibilis a Qi szabványú töltőkkel. Az akkumulátoros tokot és az iPhone-t együtt töltheted, és egy teljesen feltöltött Smart Battery Case akár 50%-kal meghosszabbítja a telefonod üzemidejét.* Így tovább tudsz beszélgetni és internetezni, a hang- és videólejátszás idejét pedig még jobban megnövelheted. A Smart Battery Case használatakor az intelligens állapotjelző megjeleníti az akkumulátor állapotát az iPhone zárolt kijelzőjén és az Értesítési központban. Így mindig tudni fogod, hogy mennyi energia áll még rendelkezésedre.

Az USB-PD szabványnak megfelelő töltőkkel a tok még gyorsabban tölthető fel. Kompatibilis a Lightning csatlakozós tartozékokkal is, például az iPhone-hoz kapott Lightning csatlakozós EarPods fülhallgatóval, illetve a külön megvásárolható Lightning – digitális AV átalakítóval.

Információ! Tudtad, hogy kiemelt ajánlattal vár az iDoki?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!