Egyre több amerikai tinédzser rendelkezik egy iPhone-nal

HusztiD 2019.11.14. 13:55 iPhone 0 db 327

iphone-11-hero

A Piper Jaffray egy új felméréssel állt elő, melyből nagyon érdekes dolgok derültek ki. A statisztikában minden amerikai államból részt vettek a fiatalok, összesen pedig 9,5 ezer tinédzser adott választ arra irányulóan, hogy milyen telefonnal rendelkeznek, vagy hogy milyenre szeretnének majdan beruházni.

Egészen meglepő, de a válaszadók 83 százaléka jelezte, hogy valamilyen iPhone-nal rendelkezik, míg 86 százalékuk nyilatkozta, hogy a következő telefonja valamilyen iPhone lesz. Szép számok ezek, de ugyebár globálisan más a helyzet, hiszen ha azt nézzük, akkor a piac csupán egynegyedét uralja az Apple, míg a maradékot a Google az Androiddal. Ha az okosórákat számba vesszük, akkor a válaszadók 20 százaléka rendelkezik valamilyen okosórával, míg 23 százalékuk a következő 6 hónap folyamán tervez beszerezni egy Apple Watch-ot. Ha a Google arányát nézzük, akkor a válaszadók 10 százaléka birtokol egy Androidos készüléket, míg 2 százalékuk egy Samsung Gear okosórát.

Ne feledjük, az Apple amerikai márka, így nem csoda, hogy ők uralják a piacot. Viszont ha az arányokat nézzük, akkor már-már hihetetlen számokról beszélhetünk, s nagyon úgy tűnik, hogy a fiatalok szívét jelenleg egyhangúan uralja az Apple.

Információ! Tudtad, hogy kiemelt ajánlattal vár az iDoki?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!