Decemberben érkeik az új Mac Pro

HusztiD 2019.11.14. 15:55 Mac 0 db 181

2019-mac-pro-side-and-front-800x581

Az Apple eredetileg a 2019-es WWDC konferencián jelentette be, hogy idén ősszel dobják piacra az újragondolt Mac Prót. A tegnapi nap folyamán ugyan beszámoltunk, hogy Calvin Harris is az almások új gépével nyomul, azonban azóta az almások kiadták az új MacBook Prót, valamint azt is bejelentették, hogy mikorra várható a csúcsgép.

A hivatalos információk alapján a Mac Pro december folyamán kerül az almások polcaira. Pontosabb dátummal nem szolgáltak ugyan, de mi azt mondanánk, hogy a karácsonyi forgatagra való tekintettel esélyes, hogy már december első napjaiban megjelenik a csúcsgép, ugyanis a hónap második felében már úgyis a karácsonyi ünnepekre készülnek az emberek.

A 2019-es Mac Prót egyébként akár egy 28 magos Intel Xeon processzorral, 1,5TB ECC RAM-mal, 4TB SSD-vel és egy 64GB HBM2 memóriával szerelt AMD Radeon Pro Vega II Duóval is kihozhatjuk az Apple-től. Természetesen súlyos árat kérnek el majd érte az almások, de érdemes szem előtt tartani, hogy ezt az abszolút profiknak szánták, kik munkájuk során nap mint nap ilyen masinákat használnak.

Információ! Tudtad, hogy kiemelt ajánlattal vár az iDoki?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!