ESR Digital Stylus – a legmegfelelőbb Apple Pencil alternatíva töredék áron

HusztiD 2019.11.13. 11:56 Ajánló, iDoki, Kiemelt hírek 5 hozzászólás 5 243

esr

Az Apple évekkel ezelőtt adta ki az Apple Pencilt, majd nem olyan régiben a második generációs ceruza is megérkezett. Sok grafikus tetszését nyerte el az almás stylus, azonban sokan még a mai napig ódzkodnak tőle, hiszen a kaliforniaiak iszonyatos áron kínálják a kiegészítőt.

Az iDoki jóvoltából tesztelésre kaptunk egy alternatívát, az ESR Digital Stylus-t. Aki korábban használt bármilyen hasonló kiegészítőt, az tudja jól, hogy a legtöbb termékkel az a baj, hogy nem működnek megfelelően. Vagy nem veszik át megfelelően az érintést, ha pedig igen, akkor nagyon gyatra válaszidővel rendelkeznek, ami ront a felhasználó szájízén.

esr1

Nos, az ESR kapacitiv ceruzája mondhatjuk, hogy szinte olyan, mint az Apple Pencil. A működéshez előbb be kell kapcsolnunk, majd egyetlen feltöltéssel iszonyatosan hosszú ideig, akár 10 órán át használhatjuk. Akkor sem kell csüggednünk, ha a nagy rohanásban bekapcsolva felejtenénk, ugyanis 30 perc inaktivitást követően magától kikapcsol, illetve szintén érdemes megemlíteni, hogy 30 napos, úgynevezett standby móddal rendelkezik. Tölteni a csomagban mellékelt micro USB kábel segítségével táplálhatjuk, s egy óra alatt maximálisa feltölthető.

Miért is jó az ESR alternatívája? Mert az 1,4 mm-es ceruzafejének köszönhetően olyan precizitással számolhatunk, mint egy Apple Pencil esetében, így a grafikusok nagy hasznát veszik, hiszen egyenesen olyan, mintha papírra rajzolnánk vele. Mi több, a piacon lévő alternatívákhoz képest strapabíró fejjel rendelkezik, így nem fogja egyhamar felmondani a szolgálatot. Emellett az is plusz pont, hogy nem csak iPad-en, hanem bármilyen más érintőkijelzős eszközzel használható, legyen szó akár iOS, Android vagy Windows készülékről.

esr2

Az ESR Digital Stylus-t az iHungary webshopból rendelhetitek meg fekete és fehér színben 9 990 Ft-os áron, illetve személyesen az iDoki üzleteiben vásárolhatjátok meg Budán a Budagyöngyében és Pesten a Báthory utcában.

Információ! Tudtad, hogy kiemelt ajánlattal vár az iDoki?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

5 hozzászólás

  1. Tamas - 2019.11.17. 14:46

    Nagyon szimpatikus ez az ESR marka. Korabban vettem toluk egy tokot az iPad-emhez, es nagyon franko minosege van, rettenetesen jol ki van talalva, strapabiro es nem utolso sorban olcso is volt. :)

    ui. bocs, US billen vagyok es fajdalom ekezetes karaktereket irni

  2. Szentmiklóssy László - 2019.11.20. 12:20

    Tetszett a cikk az ESR digitális ceruzáról és arról, hogy ezt a webshop-ban meg lehet vásárolni, azonban a webshopjuk kínálatában ez a termék nem található!
    Mi a megoldás?
    Üdv:
    Sz.L.

    • HusztiD - 2019.11.20. 17:04

      Szia!
      A cikk aljában szerepel egy-egy link (fekete és fehér néven). Ha arra kattintasz, akkor egyből behozza a webshop linkjét. :)

  3. Linzer - 2019.11.23. 00:45

    Sziasztok! Kérdésem arra irányulna, hogy ez az ESR Digital Stylus kompatibilis az Ipad 2019 10.2-vel? Köszi előre is a választ! :)

    • HusztiD - 2019.11.23. 07:46

      Szia!
      Igen, kompatibilis, illetve bármilyen egyéb iOS-es és Androidos eszközzel egyaránt.