Calvin Harris már az új Mac Próval dolgozik – közel a megjelenés?

HusztiD 2019.11.13. 13:55 Mac 0 db 304

mac-pro-calvin-harris

Az Apple hónapokkal ezelőtt mutatta be, hogy milyen lesz az újdonsült Mac Pro, amely a 2013-as szériát hivatott felváltani. Az ígéretek alapján a masina valamikor az idei év végén fog megjelenni, ám pontosabb dátumot egyelőre nem közöltek.

Úgy tűnik, hogy nincs már olyan messze a megjelenés, ugyanis az ismert DJ és egyben producer, Calvin Harris is már az új Mac Próval nyomul. A zenész hétvége folyamán posztolt olyan Instagramra olyan sztorikat, melyekben egy szűk bepillantást engedett a stúdiójába. A szemfüles felhasználók természetesen azonnal kiszúrták az új sajtreszelőt, vagyis a Mac Prót, amivel feltehetően az almások szponzorálták meg a hírességet.

Pontos megjelenésről egyelőre nem tudni, de ha tippelni kellene, akkor az elkövetkezendő napokban válhat elérhetővé a 2019-es Mac Pro, melyet akár egy 28 magos Intel Xeon processzorral, 1,5TB ECC RAM-mal, 4TB SSD-vel és egy 64GB HBM2 memóriával szerelt AMD Radeon Pro Vega II Duóval is kihozhatjuk. Természetesen ezen konfigurációval az Apple az abszolút professzionális felhasználókat célozta meg.

Információ! Tudtad, hogy kiemelt ajánlattal vár az iDoki?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!