Üzemidőteszt: iPhone 11 vs Pixel 4 XL

HusztiD 2019.11.11. 15:55 iPhone, Videók 0 db 564

maxresdefault

Ugyan pár hete láthattunk egy remek összehasonlító videót arról, hogy hogyan teljesítenek vetélytársaikhoz képest az Apple új csúcskészülékei. Ezúttal viszont a PhoneBuff csapata által készült el a legújabb, ahol az iPhone 11 mérkőzött meg a Google aktuális csúcsmodelljével, a Pixel 4 XL-el.

Ahogyan megszokhattuk a csapattól, egy robotkar segítségével vetették különböző megmérettetések elé a telefonokat. Minden feladatot egy-egy órán át végeztek, s volt köztük minden olyan alkalmazás, amivel meríthetjük az aksit: üzenetek, közösségi oldalak, játékok, YouTube és társaik, nem mellesleg félidőnél 16 órán át hagyták a telefonokat standby módban.

Végeredmény? Nem okoz senkinek sem meglepetést a múltkori tesztekből kifolyólag, ha azt mondjuk, hogy az iPhone 11 nyert – annak ellenére is, hogy kisebb aksi és egy LCD kijelző kapott benne helyet. A telefon összesen 16 óra standby módot bírt ki, ami mellett 8 óra 43 percen át állta a megmérettetéseket. A Pixel 4 XL sem teljesített rosszul, azonban a Google csúcskészüléke kerek egy órával bírta kevesebb ideig a strapát.

Információ! Tudtad, hogy kiemelt ajánlattal vár az iDoki?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!