iPhone vs iPhone 11 Pro – avagy több, mint 10 évvel később

HusztiD 2019.11.11. 13:55 iPhone, Videók 0 db 619

maxresdefault

A jól ismert tech YouTuber, Marques Brownlee egy új videóval állt elő az elmúlt hétvégén, melyben az eredeti, tehát a 2007-ben megjelent iPhone-t hasonlította az aktuális csúcsmodellhez, az iPhone 11 Próhoz. A két telefon között több, mint 10 év van, s érdekes látni, hogy honnan indultak az okostelefonok még az előző évtizedből.

Igazából annyiból nem fair összehasonlítani a két telefont, hogy milyenek hardveresen, illetve, hogy milyen kamerákkal bírnak. Leginkább az alábbi videóban is azt emelte ki Marques, hogy honnan indulta az Apple. A legelső iOS-ben még a hátteret sem állíthattunk be, majd csak egy későbbi frissítésben. Illetve a kamera app is kezdetleges volt az iOS 3 alatt, ugyanis csak egy fényképezés és a fotótár megnézése opciók álltak a felhasználók számára. Megdöbbentő, de az első iPhone még videófelvételre sem volt képes, majd csak a 3Gs.

Ahogyan a videóban is elhangzik, a telefon használt, az üzemideje pedig nagyon gyenge, ugyanis mindösszesen 3 órán át bírja egyetlen egy feltöltéssel. Szemmel látható, hogy maga a készülék sem olyan gyors, de az alapvető feladatokat mondhatni kellő gyorsasággal elvégzi. Ha pedig a méretbeli összehasonlítást nézzük, akkor láthatjuk, hogy anno mi volt a trend: egy 3,5 colos telefon, melyet egykezes használatra terveztek.

Ti melyik iPhone-nal léptetek be az Apple világába?

Információ! Tudtad, hogy kiemelt ajánlattal vár az iDoki?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!