Sebességteszt: alaposan lemarad a Pixel 4 XL az iPhone 11 Pro Max mellett

HusztiD 2019.11.04. 09:55 iPhone, Kiemelt hírek, Videók 0 db 208

maxresdefault

Sorra érkeznek a különféle összehasonlító videók az aktuális csúcsmodellekről, hiszen elsőnek az Apple mutatta be az iPhone 11 széria modelljeit, amit szűk hónappal később a Google követett a Pixel 4 felhozatalával. Az azóta eltelt időben számos összehasonlítást láthattunk az adott csúcskészülékekről, azonban most megérkezett az egyik legjobban várt sebességteszt, melyben az Apple és a Google titánjai méretik egymáshoz magukat.

Nyugodtan mondhatjuk, hogy a sebességteszt a már megszokott recepten alapul, melyet eddig megszokhattunk: mindkét telefonon ugyanazon alkalmazásokat indítják el. Az első körben hatalmas előnyre tett szert az iPhone 11 Pro Max hiszen 1:50 alatt végzett, majd a második megpróbáltatást 49 másodperccel zárta. Érdekes, hogy a Pixel 4 XL lehetett volna az idei év egyik legjobban várt droidos csúcsmodellje, de a számok mást mutatnak: a Google okostelefonja az első kört 2:17-tel fejezte be, a másodikat kerek 58 másodperccel.

Érdemes megjegyezni, hogy a videóban lévő iPhone 11 Pro Maxon az iOS 13.2 futott, ami nem feltétlenül előnyös, hiszen pont a napokban számoltunk be arról, hogy mennyire rossz ennek a szoftvernek a memóriakezelése. Érdekes, de ezen a videón nem tűnt ki annyira, hogy rossz lenne, hiszen számos alkalmazás ugyanúgy ott volt a háttérben, nem kellett a telefonnak újratöltenie.

Mit szóltok az eredményekhez? Személy szerint én kicsit többet vártam volna a Google nagyágyújától, de azért jegyezzük meg, hogy ezen különbségek csak itt, a videóban mutatkoznak, a valós felhasználásnál kisebb különbségek tapasztalhatóak – főleg, hogy akkor nem nyitunk meg egyszerre ennyi applikációt.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!