Iszonyatosan gyatra az iOS 13.2 memóriafelhasználása

HusztiD 2019.11.01. 10:55 iOS, iPhone, Kiemelt hírek 5 hozzászólás 2 970

ios-13-1

Az Apple az elmúlt napok folyamán adta ki az iOS 13.2-t, de úgy tűnik, hogy továbbra sem váltja be a hozzáfűzött reményeket. Mint mi magyarok tapasztalhattuk, az iOS 13 eleve tele van súlyos hibákkal, ugyanis bizonyos felhasználóknál sorra dobja el a hálózatot a telefon.

Nem elég, hogy ezen súlyos hibát még nem sikerült javítania az Apple-nek, de az iOS 13.2-ben egy újabb idegesítő dologra lehettünk figyelmesek. Személy szerint én azt tapasztaltam, mióta frissítettem, hogyha Safariban böngészek egy oldalt, majd átváltok bármilyen más programra (Apple Music vagy Mail), akkor azt követően, ahogy visszamegyek a Safariba, az oldal újratöltődik.

Nos, úgy néz ki, hogy nem csak én találkoztam hasonló hibával, ugyanis az Apple és a MacRumors, valamint egyéb oldalak fórumait sorra árasztják el az ilyen és ehhez hasonló problémára hivatkozó felhasználók. Például volt olyan, aki egy hosszabb YouTube videót nézett, de miután üzenetet kapott, gyorsan válaszolt rá. Ez nagyjából egy félperces folyamat volt, de azt követően visszaváltott a YouTube alkalmazásába, ami újratöltött mindent, ergo a videót amit nézett, újra meg kellett keresnie, majd oda tekernie, ahol később abbamaradt.

Többen állítják, hogy ezen jelenség már az iOS 13-nál is jelen volt, csupán akkor nem volt ilyen nagy ennek a mértéke. Mi több, az iPhone X és Xs tulajok arra hivatkoznak, hogy az iOS 12 volt az eddigi legjobb szoftver, hiszen ott nem került sor ilyenekre.

Hiába kapott nagy hangot a mostani hiba, az Apple egyelőre nem reagált a felhasználói visszajelzésekre. Ennek ellenére mi reméljük, hogy hamarosan javítják a hibát, s kiadnak egy újabb szoftverfrissítést, melyben megoldják ezen problémákat.

Ti mit tapasztaltatok az iOS 13.2 rossz memóriafelhasználásából? Nálatok is sorra töltenek újra az alkalmazások?

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

5 hozzászólás

  1. Attila - 2019.11.01. 14:13

    AirDrop egyszerűen siralmas már a 13-as főrendszer óta! Nem képes átküldeni képeket videókat a MacBookra! Csak sokszori újraindítás után a 11prom.

  2. Horváth Máté - 2019.11.01. 19:31

    Nekem is jelentkeznek a problémák iPhone 7-en. Tény hogy nem mai telefon, de van annyira jó hogy ne legyen gyakori ez. Bárcsak még vissza lehetne váltani ios 12-re!

  3. David - 2019.11.01. 19:40

    Azért ez ciki kiadni egy szart aztán a következő frissitéssel még szarabb lesz komolyan nem leprobálva adják ki???

  4. S.Tibor - 2019.11.03. 07:08

    Nem csörög ki a telefon hanem csak bevillanik hogy volt egy nemfogadott hivásom avagy nem vagyok elérhető mert a hangposta jelentkzik be…nagyon idegesitő már hogy több hete nemlehet megoldani valamit

  5. Fap Fap Faps - 2019.11.03. 23:04

    Sose lehetett telefonalni iphonerol normalisan. Ugyhogy nem zavar a halozat hiba.

    repulo modot megnyomom 2x, mikor eszreveszem, oszt csokolom.

Szólj hozzá Te is!