Darabjaira szedte az új AirPods Prót az iFixit

HusztiD 2019.11.01. 13:55 AirPods 0 db 1 868

airpods-pro-teardown-ifixit

Az Apple az elmúlt napok folyamán tette elérhetővé bármilyen nagyobb bejelentés nélkül az új AirPods Pro terméket, melyre természetesen az iFixit csapata is lecsapott, hogy aztán jól darabjaira szedjék. Ahogyan ilyenkor lenni szokott, arra voltak kíváncsiak, hogy mennyire könnyen, avagy nehezen szerelhető a kiegészítő.

Sajnos van egy rossz hírünk: semennyire nem javítható az Apple új fülese, akárcsak a három évvel ezelőtt megjelent AirPods sem. A szakértők légyegében itt is azt támasztották alá, mint az első generációs fülesnél: ez egy olyan termék, amit sem szervizelni nem lehet, sem pedig újrahasznosítani. Ennek apropóján nulla pontot adtak a szerelhetőségre, ami nem csoda. Ergo ha valakinek elromlik benne valami, akkor az cserés lesz, amennyiben kiterjed rá az Apple garanciája.

A szétszereléskor egyébként kiderült, hogy a két fülesben fejenként egy-egy 168 mWh teljesítményű akkumulátor van, ami a 4,5-5 órás lejátszási időt biztosítja. Akit bővebben érdekelnek a képek és leírások az az iFixit oldalára ellátogatva nézheti meg azokat. Akinek pedig elromlana az újonnan vásárolt fülese, az semmiféleképpen se próbálkozzon meg maga megszervizelni, ugyanis úgysem fogja tudni, valamint a garancia vele együtt ugrik.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!