Az Apple TV+-nak és az 5G-nek köszönhetően szárnyalhat az Apple az elkövetkezendő években

HusztiD 2019.10.30. 15:55 Apple, Apple TV, Kiemelt hírek 0 db 350

Apple-TV

Egy befektetői találkozó alkalmával árult el érdekességeket a Morgan Stanley egyik jól ismert elemzője, Katy Huberty. A szakértő szerint az Apple TV+ szolgáltatásban igen remek lehetőségek rejlenek, melyek az elkövetkezendő évek folyamán újabb magaslatokba emelik az almás vállalatot.

Ha helyesek az elemző számításai, akkor az Apple szolgáltatásainak bevétele 20 százalékkal fog nőni a következő év folyamán, s mindez persze az Apple TV+-nak lesz köszönhető. Mi több, ha a kicsit távolabbi jövőt nézzük, akkor 2025-re egy 9 milliárd dolláros bevételforrássá nőheti ki magát. Persze ez utóbbi csak akkor lesz igaz, ha tízből egy felhasználó (összesen 136 millió) előfizet a kedvezményes, 4,99 dolláros havidíjra.

Ami viszont sokkal érdekesebb lehet, az a következő év. Katy szerint a jövőre érkező iPhone modellek immáron 5G támogatást kapnak, ez pedig tovább növeli az eladásokat. Számításai alapján 8 százalékkal növekednek az eladások, így ennek köszönhetően az AAPL részvényértéke 247 – 289 dollár között fog megállni, amivel újabb magaslatokba emelkedik a kaliforniai vállalat. Tegnap egyébként 243 dolláron zárt az Apple, amivel 1,1 billió dollár volt a kaliforniaiak értéke.

Hogy végül mi lesz a valóságban, az természetesen más kérdés. Mindenesetre Katy számításai eléggé biztatóak, így kíváncsian várjuk, hogy miképp emelkednek meg az Apple eladásai is, ha végre bemutatnak egy 5G képes okostelefont.

Próbáltad már az iHungary alkalmazást?

iHungary (AppStore Link) iHungary
Fejlesztő: Idealisator Hungary LTD

Besorolás: 4+3.9375

Ár: Free Letöltés

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!