A vártnál jobban teljesít az iPhone 11 széria; ennyibe kerül legyártani az iPhone 11 Pro Maxot – mi történt a héten?

HusztiD 2019.10.19. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 0 db 365

Eltelt egy újabb hét, mi pedig szokásunkhoz híven összeszedtük az elmúlt napok legérdekesebb híreit és egyben történéseit.

CaviarJobs002-780x477

Sokkal jobban teljesít az iPhone 11-ben lévő A13 chip, mint ahogyan azt az Apple állította

Szeptember elején, mikor az Apple bemutatta az idei évi iPhone modelleket, akkor kiderült, hogy a bennük rejlő A13 Bionic chip voltaképp 20 százalékkal gyorsabb, mint az iPhone Xs modellekben lévő elődje, az A12 Bionic. Az AnandTech nem olyan rég alapos tesztnek vetette alá a telefonokat, s nagyon érdekes eredményeket kaptak.

91F5D54B-2ACF-4069-918F-03B920C84031-780x449

Bővebben itt.

Ennyibe kerül legyártani egy iPhone 11 Pro Maxot

Minden egyes alkalommal, mikor megjelenik egy új termék, akkor bizonyos oldalak egyből arra fekszenek rá, hogy vajon mennyibe kerül az adott gyártónak legyártania a szóban forgó készülékét. Ezúttal a Tech Insights állt elő, kiknek nagyjából sikerült kimatekozniuk, hogy mennyibe kerül egy iPhone 11 Pro Maxot legyártani.

appleiphone11pro-800x450

Bővebben itt.

Könnyen karcolódik az iPhone 11 szériának a kijelzője?!

A Tom’s Guide nem olyan rég egy nagyon érdekes cikket közölt le, mely alapján könnyen karcolódik az Apple új csúcskészülékeinek a kijelzője. Az oldal számára több felhasználó adott visszajelzést arról, hogy normál használat mellett maradandó karcok keletkeznek a telefonokon, ezt pedig az Apple fórumain is jelezték az érintettek.

iPhone-11-Pro-Max-display

Bővebben itt.

A Call of Duty Mobile lett minden idők legjobban címe iOS-en és Androidon

Az Activision nem olyan rég adta ki legújabb játékát iOS-re és Androidra, a Call of Duty Mobile-t, mely új csúcsot állított fel. A Sensor Tower legújabb felmérése alapján a játék annyira népszerű volt, hogy a nyitóhéten több, mint 100 millió letöltést könyvelhetett el magának.

20190919activision-call-of-duty-mobile

Bővebben itt.

További érdekességek

Jól indult a hét, ugyanis mint beszámoltunk, újabb magasságokba emelkedett az Apple részvényértéke, majd egy újabb videón láthattuk, hogy miképp bírja az üzemidőtesztet az iPhone 11 Pro Max. Ugyan messze még a következő évi iPhone modellek bejelentése, de egy új koncepcióvideót láthattunk az iPhone 12 Próról, ami után nem sokkal a Pixel 4 is bemutatkozott.

maxresdefault

A hét második felében kiderült, hogy nagyon olcsó lesz a második generációs iPhone SE, ami után láthattuk, hogy milyen az iszonyatosan drága, Steve Jobs kiadású iPhone 11 Pro. Végül, de nem utolsó sorban megtudhattuk, hogy egy  hónap alatt milyen lett az iOS 13 és az iPadOS 13 megoszlása, majd egy súlyos biztonsági rést fedeztek fel a Galaxy S10 esetében.

Ezek voltak a 2019-es év negyvenkettedik hetének legérdekesebb hírei és egyben történései. Szép hétvégét mindenkinek!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!